Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La ITV d'Alzira romandrà tancada aquest dissabte

Cal dur a terme el protocol de traspàs del servei d'inspecció tècnica de vehicles de l'actual règim concessionari a la gestió directa per part de la Generalitat


 
._000647
._000885
Hui 3 de març és el dia en què finalitza la gestió indirecta de les ITV que exerceixen un total de set empreses concessionàries en tot l'àmbit geogràfic de la Comunitat Valenciana per a aquestes estacions citades.

 

Cal recordar que el passat 25 de febrer va concloure la gestió indirecta de prestació del servei d'ITV en les estacions d'Alcoi, Benidorm, Gandia, Ondara, Ontinyent, Torrevieja, Utiel, Villena, Vinaròs, Xàtiva, Orihuela i Redován que ja operen mitjançant gestió pública i directa.

 

Tal com estableixen les instruccions del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball sobre la reversió de les concessions del servei d'ITV en la Comunitat Valenciana, les empreses concessionàries operaran amb normalitat les estacions d'ITV que tenen al seu càrrec fins a l'hora habitual de tancament d'aquestes el dia 3 de març de 2023, respectivament, segons el que es preveu en la Resolució de 23 de desembre de 2023.

 

A l'hora que s'indicarà a cada empresa concessionària del dissabte 4 de març, es personarà personal de l’Ivace proveït de la corresponent acreditació, en representació de la Generalitat.

 

Per part de l'empresa concessionària haurà de personar-se personal degudament acreditat com a representant legal per a poder procedir al lliurament de la instal·lació i signar l'acta d'inspecció tècnica prèvia a la recepció provisional. L'empresa concessionària haurà de citar a aquest acte a la persona que ostente la direcció tècnica de cada estació.

 

D'aquesta manera, dilluns que ve 6 de març les estacions d'ITV d'Alacant, Alzira, Castelló de la Plana, Catarroja, Elx, Llíria, Massalfassar, Riba-roja de Túria, Sagunt-Port de Sagunt, San Antonio de Benagéber, València-Campanar, València-Vara de Quart i Vila-real prestaran el servei per primera vegada en règim de gestió directa.

 

Reducció 20% tarifes
Des del passat 1 de gener de 2023 les tarifes d'ITV en la Comunitat Valenciana s'han reduït un 20% per la supressió de la prova de sonometria, una important rebaixa del preu que està redundant directament en benefici de les persones usuàries del servei d'ITV.
Generalitat Valenciana

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal