Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Ajuntament, comerciants i veïns del carrer Benito Pérez Galdós consensuen que les obres de reparació s’inicien després del 22 de juny

Tant l’alcalde com el regidor s’han compromés en reunir-se amb tots els candidats a l’alcaldia per a les eleccions vinents amb la finalitat de respectar l’acord


 
 .-000143

._000619

El carrer Benito Pérez Galdós iniciarà la seua reparació després del 22 de juny. Així ho ha acordat finalment l’Ajuntament amb els veïns del carrer. La reunió ha estat convocada pel consistori; on han assistit els responsables de l’empresa ‘Aigües de València’, els comerciants i veïns del carrer així com el col·legi Sants Patrons. Tant l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez com el regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques han volgut escoltar a totes les parts implicades per consensuar una data d’inici de les obres. S’ha tingut en compte el calendari escolar, els períodes i temporades de compra així com les festes que celebra la ciutat.

 

Tant l’alcalde com el regidor s’han compromés en reunir-se amb tots els candidats a l’alcaldia per a les eleccions vinents a fi de mantenir i respectar la decisió presa pels veïns.

 

Cal recordar que esta intervenció no afectarà les voreres, únicament a l’espai destinat a vehicles. Se substituiran les llambordes per asfalt imprés que simularà el paviment actual. El resultat serà el mateix que el del carrer Mossén Grau, que ha estat remodelat fa uns mesos.

 

Les obres es realitzaran de manera simultània en els dos primers trams: de la plaça Major fins al carrer Reis Catòlics i des de l’encreuament de Reis Catòlics fins a Francesc Arbona. L’ini de les obres, sempre després del 22 de juny, la dictaminarà finalment el proveïdor del material. Estes obres no tenen cap despesa econòmica per a l’Ajuntament i és l’empresa encarregada de l’obra ‘Aigües de València’ l’encarregada del cost.

 

El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual ha manifestat: “Les nostres disculpes als veïns i comerciants d’este carrer per les molèsties que ocasionaran estes obres, però que de segur milloraran el carrer per tal de no tornar a tindre cap problema amb el paviment i deixant de nou el carrer de Benito Pérez Galdós per a viure’l”.
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal