Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
miércoles, 22 de febrero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira aposta per el mode cooperatiu per a poder adquirir l’immoble dels Cines Colón

La valoració realitzada pel jutjat és situa d’exida en 3.700.000 euros


 
 
.-000004 
 
El passat divendres l’Associació Empresarial d’Alzira va fer palesa, de nou, una reivindicació que ja havia realitzat a l’Ajuntament d’Alzira en altres ocasions, que la institució faja el possible per adquirir l’immoble dels Cines Colón.
L’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat que seria desitjable que este emblemàtic edifici, situat en una zona molt centrica de la ciutat, passara a ser part de les instal·lacions municipals on poder dur a terme la gran quantitat d’activitats culturals i festives que acull la ciutat al llarg de l’any, ja que ajudaria a alleugerir altres espais com la Casa de la Cultura o el Gran Teatre.
En estos moment l'immoble es troba en una situació de subhasta, per tant ha de ser un concurs d’acreedors qui ha de dirimir el futur de l’edifici. Encara no ha sigut convocada la subhasta, però si hi ha per part del jutjat una valoració realitzada i que es situa d’exida en 3.700.000 euros.
La màxima autoritat local considera que esta quantitat és massa elevada per a conforme es troba l’immoble en estos moments, tenint en compte que no només cal adquirir-lo, després seria necessari realitzar una sèrie de reparacions i millores per tal de condicionar l’espai. 
L’Ajuntament ha estat al llarg de la legislatura actual barallant amb els propietaris la possibilitat d’un lloguer amb opció a compra, d’esta forma el propietari i l’Ajuntament podrien posar-se al dia en quan als deutes pendents per IBI que encara es mantenen per pagar a pesar de la quantitat d’anys que els cines van tancar les seues portes.  
No obstant a la intenció de concurrir a la subhasta pública per part de l’Ajuntament, segons ha manifestat l’alcalde, el desitjable passaria per que fora la ciutat d’Alzira qui adquirira l’edifici, per això caldria la implicació de diverses associacions i col·lectius que contibuïren a fer realitat esta anhelada adquisició.
E6D    

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 22/02/2023
Un edifici esplèndid que supliria la falta d'auditori. Ubicació ideal.
Vas a qualsevol poble i tenen un auditori de categoria, però la capital de La Ribera no només ha de descartar el projecte original sino que li suposa un repte adquirir un immoble com aquest en subasta.
viejo - 22/02/2023
Me parece una barbaridad que el ayuntamiento puje en una subasta para adquirir El Colón , y mucho más, que proponga adquirirlo por un precio muy superior al de mercado.
El ayuntamiento de Alzira ya tiene un gran patrimonio en edificios infrautilizados y una gran hipoteca en empleados municipales; solo nos faltaba ésto, gastar lo que no se tiene para tener otro local parado y más empleados para mantenerlo.
¡Ufff vaya tropa!


juanes - 23/02/2023
Esta visto y comprobado que cada vez que entran a mandar nos hipotecan, todavía estamos pagando los terrenos donde esta el nuevo centro de la policía, terrenos que fueron expropiados durante la legislatura de otro bi-partito como el actual, que se tuvieron que pagar más caros, más los gastos que se acarrearon de juicios, y demás, gracias al buen hacer del " concejalillo " de turno, y ya nos quieren volver a meter en otro " fregao ", pues nada alcireños, ya lo sabéis. " VOTEU, VOTEU, QUE PARDALETS TINDREU ".
Jose Vicente Fresquet - 23/02/2023
Una gran idea, crec que la millor podria ser la insal.lació d,una nova Mezquita. Ja que prop d,ahi no hi ha cap recinte per a aquesta comunitat que tan nombrosa va fent-se.
Açò impulsaria amb gran força a tots els comerços que estan triomfant gracies a la gestió tan bona de l,ajuntament.
Una salutacio.
Sensatez - 23/02/2023
Yo creo que sería más apropiado que se comprase para hacer un centro cultural fallero donde pudiesen reunirse todas las fallas más a menudo y que así haya más hermandad entre los falleros.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal