Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
domingo, 22 de enero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira signa conveni amb quatre entitats socials de la ciutat

La Nostra Veu, ADISPAC, AFA Alzira i AFARADEM són les associacions que passen a tindre un conveni amb l’Ajuntament


 

._000864


.-000403

 

L’Ajuntament signa un conveni amb quatre entitats socials de la ciutat d’Alzira que formen part del Consell Municipal d’Acció Social i Salut. ADISPAC, AFA Alzira, LA NOSTRA VEU i AFARADEM són entitats acreditades per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i habilitades dins del sistema de la dependència. Això implica que mentre tinguen estos convenis amb Conselleria estan obligades a prestar servei, i este conveni és la manera de dotar-les de recursos i permetre'ls treballar i organitzar-se a llarg termini. 

 

Un conveni és la manera de donar suport i donar el reconeixement que es mereixen les entitats i, a més, els dona garanties, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marina Mir.

 

«L'objectiu d'estes entitats és promoure la inclusió social, i des de l’Ajuntament volem donar ajuda a complir els objectius que tenen en el seu ideari de treball. Des del Departament de Serveis Socials volem que este conveni done continuïtat al treball que estan desenvolupant diàriament», ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

 

D’altra banda, la regidora Marina Mir ha destacat que la resta d’entitats que formen part del Consell Municipal d’Acció Social en veuran incrementat el pressupost, ja que des de l’Àrea de Serveis Socials i Innovació Social de l’Ajuntament d’Alzira s’ha incrementat la partida de subvencions d’enguany respecte de l’any anterior. I reconeix la important tasca que s’està realitzant per part de la resta d’entitats i la intenció de seguir en la mateixa línia per a anar augmentant els pressupostos any rere any, en la mesura que siga possible, perquè puguen desenvolupar els seus programes.

 

Entitats que signen el conveni
ADISPAC és l'associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual d'Alzira i de la comarca i l'entitat titular del Centre Ocupacional La Ribera. El Centre concedeix un lloc prioritari al treball amb l'entorn familiar de les persones usuàries mitjançant programes de suport, formació, participació i representació de les famílies en totes les activitats del Centre.

 

LA NOSTRA VEU, associació per la diversitat funcional. Treballa per la integració i el suport a les persones amb diversitat funcional i les seues famílies en tots els seus àmbits: de desenvolupament, de formació, de treball, d'oci, etc., amb l'objectiu de millorar la seua qualitat de vida. Dins de l'associació existeixen diversos programes i serveis que oferixen.

 

AFA, Associació de Familiars d'Alzhèimer d’Alzira. AFA Alzira gestiona una unitat de dia, en la qual les persones usuàries reben atenció personalitzada i estimulació cognitiva, de manera que promocionen la seua autonomia personal i oferixen un respir a les famílies.

 

AFARADEM és una associació creada amb la finalitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida de totes les persones afectades per problemes de salut mental i la de les seues famílies, així com defensar els drets del col·lectiu i exigir la creació de serveis necessaris per a l'atenció integral de la malaltia mental.
Ajuntament d’Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialColectivos y AgrupacionesHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal