Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de enero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cavalcada de Reis 2023 a Alzira amb espectacle musical

La recollida de cartes pels patges de ses Majestats d'Orient serà a la Casa de la Cultura. Dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4 de gener


 

.-000004 
 
 
 
Alzira ja està a punt per a rebre la visita més esperada de l’any: la del tres Reis de l’Orient, que, després d’un parèntesi, recuperen el seu tradicional recorregut en cavalcada per a saludar els xiquets i les xiquetes de la població i de la comarca en l’antesala de la Nit de Reis. 
Este dijous 5 de gener, a partir de les 18.30 hores, passaran pels carrers d’Alzira dalt de les seues carrosses. Com cada any, abans de la cavalcada Ses Majestats, acompanyades per les autoritats locals, visitaran l'asil, les residències municipals de majors, així com els menuts ingressats a la planta de pediatria de l'Hospital Universitari de La Ribera. 
«La cavalcada de Reis és, potser, l’acte més multitudinari i emotiu que se celebra a la ciutat. Per això, des de la Regidoria de Festes hem preparat amb molta cura i estima este esdeveniment després de dos anys en què la pandèmia en va impedir la celebració amb normalitat. També és motiu d’alegria que els reis puguen visitar els nostres majors i els xiquets hospitalitzats, ja que és un dia molt assenyalat. Convide tots els alzirenys i alzirenyes i els veïns  de la comarca a participar amb il·lusió en la festa més important de l’any», ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez.
L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i el regidor Xavi Pérez  seran els encarregats de rebre els  reis a l’Ajuntament i acompanyar-los a les seues carrosses. Després, Ses Majestats començaran el seu recorregut pels carrers d’Alzira amb eixida des de Cristòfol Monterde amb Gabriela Mistral, a continuació carrer de Gandia, plaça d’Alacant, de Benito Pérez Galdós, plaça Major, Sants Patrons i acabarà el recorregut a la plaça del Regne.
En finalitzar la cavalcada, a la plaça del Regne hi haurà un espectacle de benvinguda dels Reis, amb festa musical a càrrec d’Scura i final multicolor.
Finalment, l’alcalde i el regidor de Festes els lliuraran la clau de la ciutat perquè puguen accedir a tots els domicilis on criatures i famílies han demanat regals.

Patges Reials
Cal recordar que les xiquetes i els xiquets d'Alzira que encara no ho han fet, poden dipositar les seues cartes en les bústies custodiades  pels patges de Ses Majestats en la Casa de la Cultura, hui dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4 de gener de 2023, d’11.30 a 13.30 h i de 18 a 21 h.

Ajuntament d’Alzira


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal