Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.888 Fotografías: 108.875 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament rep vora 137.000 euros per a programes de voluntariat europeu

Les xifres demostren la trajectòria ascendent del programa i la seua acceptació entre la societat alzirenya



.-000331 
L’Ajuntament d’Alzira, a través del Projectes europeus del departament d’Idea ha aconseguit la major subvenció de tota Espanya per al voluntariat europeu. Un total de 136.919 euros ha atorgat la comissió Europea  dins del programa cos europeu de Solidaritat, en la categoria de projectes de voluntariat.
 Mitjançant esta ajuda s’assegura que  l’Agència IDEA puga portar 19 voluntaris europeus d’entre 18 i 30 anys al llarg del 2023. 
“Estem molt contents amb esta notícia, ja que es tracta d’una quantia rècord. Alzira ha rebut la subvenció més alta d’entre els 140 beneficiaris de la convocatòria, i això vol dir que els nostres tècnics municipals estan portant a terme projectes interessants que mereixen el suport de les administracions”, ha explicat l’alcalde de la ciutat i responsable del departament, Diego Gómez. 
Cada vegada que s’obrin projectes europeus ala nostra ciutat, el departament municipal Idea, supera el centenar de sol·licituds, la qual cosa significa que la ciutadania vol participar en este tipus de precisos, així i tot, segons l’agència, la joventut alzirenya encara no acaba d’identificar l’oportunitat que representa un voluntariat europeu. En este sentit, els tècnics municipals, animen els joves i les joves de la ciutat d’Alzira a implicar-se també en este tipus d’experiències tan enriquidores en el plànol personal i laboral. Els interessats en obtindré és informació en este tipus de programa poden fer-ho a través de Projectes Europeus d’Idea, en carrer Ronda d’Algemesí, 4.
 Els diferents voluntaris que vinguen a Alzira al llarg del 2023 col•laboraran amb els distints serveis municipals, com IDEA, el Museu o els departaments de Medi Ambient i d’Esports. També existix una relació molt estreta amb 15 centres formatius de la ciutat, de primària, secundària, l’institut de formació professional Luis Suñer, el centre d’educació especial Carmen Picó i fins i tot l’Escola d’Adults.
 
Trajectòria d’onze anys de programa
L’Ajuntament d’Alzira ja començà 2022 amb una xifra rècord en este mateix projecte, ja que per primera vegada es permetia que 19 joves europeus desenvolupen les seues activitats de voluntariat en la localitat. 2022 començava amb l’acreditació de 14 centres educatius de la ciutat, per tal d’actual com a organitzacions d'acolliment dels voluntaris. Això va suposar un increment en 7 nous centres, que es sumaven als 8 que renovaren el seu Segell de Qualitat en el marc del Cos Europeu de Solidaritat per al nou període 2021-2027.
Les xifres demostren la trajectòria ascendent del programa i la seua acceptació entre la societat alzirenya. Un programa que, al llarg dels seus 11 anys d'implementació en el marc municipal, ha permés acollir fins a 2023 a 138 voluntaris gràcies a 1.075.725 euros de fons provinents de la Unió Europea.
Ajuntament d’Alzira
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal