Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de diciembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira posa a la venda l'abonament teatral d'hivern

Pots adquirir-lo fins al dilluns 2 de gener de 2023


 
 
L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, ja ha posat a la venda l’abonament teatral per al primer trimestre de 2023. 
 
Fins al 2 de gener es pot adquirir l’abonament. La venda s’enceta hui, dimarts 20 de desembre a les 19.30 en la taquilla del Gran Teatre i a partir de les 21 hores per internet a través de  www.notikumi.com. El preu de l’abonament, per als cinc espectacles és de 35 euros, i de 27 euros el preu reduït per a carnet jove i jubilats. 
 
Esta temporada arriba a Alzira Antonia San Juan, després d’haver ajornat l’últim espectacle de l’actriu pel COVID amb l’obra Entrevista con mi hija Mari. També  tindrem l’estrena de la nova obra d’Albena Teatre, El Moble. Amb esta iniciativa, la Regidoria de Cultura, pretén que els veïns i veïnes d’Alzira i de tota la comarca gaudeixen del teatre amb uns espectacles de primer nivell i amb uns preus molt assequibles. Alfred Aranda, regidor de cultura, anima a tota la ciutadania a participar i gaudir d’estos espectacles de màxima qualitat que des de l’Ajuntament es programen per a facilitar l’accés de la cultura per a tots els públics.  
 
Els espectacles que estan emmarcats en este abonament són els següents:

ABONAMENT GRAN TEATRE IVERN 2023

13/01/22 - 20.30 h 
ENTREVISTA CON MI HIJA MARI, amb Antonia San Juan. 
 
27/01/23 - 20.30 h 
ELS VILLALONGA, de L’Horta Teatre  

10/02/23 - 20.30 h 
LA TEMPESTA, de l’Institut Valencià de Cultura 

24/02/23 - 20.30 h 
EL MOBLE, d’Albena Teatre (ESTRENA) 
 
10/03/22 - 20.30 h 
TRASH!, d’Yllana & Tötem 
 
Les entrades individuals per als espectacles inclosos en l’abonament es poden comprar a partir del dimarts, 3 de gener de 2023, a través dels sistemes habituals de compra en notikumi.com i la taquilla del Gran Teatres els dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.

Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala.
Ajuntament d’Alzira

 
 
 

 .-000424

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal