Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 12 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La piscina coberta incrementa en més d’un 73 % l'ús públic

Els col·lectius especials també augmenten en un 60 %



.-000466
.-000132
La piscina municipal coberta ha incrementat en un 73,5% l’ús municipal. Cada vegada més, els alzirenys i alzirenyes utilitzen les instal·lacions municipals de la piscina coberta per realitzar exercici i millorar la seua condició física i la seua salut.
Totes les activitats oferides des del departament d’esports en esta instal·lació municipal s’han vist incrementades de manera considerable en relació amb les dades del passat any. Es tracta del millor arrancament de temporada dels últims anys.
El major increment de dades ha estat a les activitats dirigides, concretament amb un 75% més de participació, també s’han vist incrementades les activitats no dirigides amb un percentatge del 72%. 
Els abonaments també s’han vist incrementats. Els mensuals han pujat un 85%, els anuals un 60% i els de jubilats, pensionistes, aturats i joves han incrementat un 72%. Els col·lectius especials també augmenten en un 60%.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Des del departament estem molt contents de la consolidació de l’ús públic de la piscina coberta. Tots els alzirenys i alzirenyes tenen al seu abast una instal·lació per a la pràctica esportiva”. L’edil ha afegit que “Des de l’Ajuntament seguirem treballant per donar el millor dels servicis als nostres veïns i veïnes perquè puguen fer ús de la piscina coberta”.
Ajuntament d’Alzira
 
._000600

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal