Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Contiuen els actes vandàlics a Alzira

Les destrosses han afectat al mobiliari urbà, a jocs infantils i elements patrimonials de la ciutat


 

 

._000864

 

 ._000815


El parc de l’Alquenència, la plaça de la Constitució i el parc de la Marina Espanyola han patit una onada d’actes vandàlics. Les destrosses han afectat al mobiliari urbà, a jocs infantils i elements patrimonials de la ciutat.
Des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques van a iniciar-se els treballs de reparació d’estos dos espais de la ciutat, a més va a estudiar-se la possibilitat d’instal·lar càmeres de seguretat al parc de l’Alquenència per evitar actes incívics com els que estan ocorrent en les últimes setmanes.
El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha apel·lat al civisme “No és possible que una ciutat exemplar com Alzira haja de patir l’incivisme de persones que no estimen el nostre poble i es dediquen a provocar destrosses per diferents zones de la nostra ciutat”. L’edil ha afegit que “Alzira és una ciutat moderna i capdavantera en molts aspectes, sent referent de moltes altres poblacions, és per això que no anem a tolerar actes vandàlics com els que estem patit  i seguirem treballant per acabar amb eixes persones que sols busquen fer mal i res han de veure amb la imatge de ciutat amable i acollidora que té Alzira”.
Ajuntament d’Alzira
 
 

._000591

 

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 27/09/2022
Estudiar la possibilitat? Ja deurien estar instal•lades les camares! A Carcaixent van a fer-ho. De veritat que no entenc tanta indulgència i passivitat. Això continuarà passant perque els que ho fan, NO pateixen les conseqüències dels seus actes.
Juanpe - 30/09/2022
Mas camaras y menos cambio de nombre de calles, el dinero se ha de gastar en cosas para bienestar publico no para tonterias, el que rompa que page las consecuencias, que les cueste del bolsillo y se calmaran

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal