Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
domingo, 25 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Federació d’Associacions de Veïns d'Alzira es reuneix amb la nova executiva del PSPV-PSOE

Gemma Alòs estigué receptiva a la informació aportada per la FAAVV coincidint en la urgència d’ampliar el barranc de La Casella


 

._000798
_000798
Representants de la Federació d’aavv d’Alzira es reuniren anit amb la nova Secretaria de l’executiva local del PSPV-PSOE, Gemma Alòs, per tal de ficar-la al corrent de les gestions efectuades des de la Federació amb representants del partit a les diferents administracions amb l’objectiu de que la partida finalista, per resoldre la problemàtica d’inundabilitat de la ciutat, aparega als PGE2023.
Gemma Alòs, estigué receptiva a la informació aportada per la FaavvAlzira coincidint en la urgència d’ampliar el barranc de La Casella per a que no provoque inundacions als barris, i mostrant la seua preocupació per que la solució que s’adopte no tinga que sacrificar la comunicació del barri de Materna amb la resta de la població.
Des de la FaavvAlzira, li hem palesat que les gestions efectuades, tant amb Carles Arqués, secretari comarcal del PSPV, com amb els grups parlamentaris del Congreso, el Senado i les Corts, van en la línia de defensar la posició unànime aprovada per la Corporació en acord plenari. Molt concreta: «Contemplar i assignar a la Confederación Hidrográfica del Júcar la partida finalista de vint-i-sis milions d’euros als propers PGE per l’execució de les solucions estimades per TYPSA». «Remodelació de l’enllaç de la CV-41 amb la CV-50, a nivell de la cota 21, per disposar de l’espai de l’actual mota de protecció».
La solució estimada per TYPSA per la remodelació de l’enllaç de la CV-50 amb la CV-41 consisteix en la construcció d’una glorieta a nivell de la cota 21, per fer la funció de l’actual mota: conduir els cabdals de barranc de la Casella impedint que inunden la ciutat. Aquesta glorieta estaria ubicada al cercle que dibuixa l’actual carril de deceleració per accedir des de la CV-50 a la plaça de Sant Judes.
Una vegada executada la glorieta, i el nou pont, amb la llum necessària per desaiguar els 480mts3/seg, s’enderrocaria l’actual. Sense limitar l’accés a Materna en cap moment.
És l’única proposta tècnica que coneix la FaavvAlzira. També se li ha recordat a Gemma Alòs, que està pendent de debatre’s al Plenari, si algun regidor ho demana, la proposta d’efectuar un estudi de solucions alternatives a l’actual enllaç, amb el que, en fer-se públic, la ciutadania podria participar triant quina és la seua solució i la millor ubicació preferida per a la glorieta.
Gemma Alòs s’ha compromés en demanar informació de les gestions efectuades pels esmentats òrgans del PSPV i continuar coordinant-se amb la Federació.
Federació d’aavv Alzira
 
 
 
._000600

.-000049
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 27/09/2022
Me parece que al paso que vamos, va a pasar lo mismo que con la rotonda de la carretera de Corbera, cruce cementerio, horno de Carrascosa, ya hace más de veinte años que se está haciendo, y lo que se seguirá haciendo, si alguno de los políticos de turno estuviera afectado por estos temas, seguro que se harían lo más rápido posible.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal