Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 12 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra la II Fira de l’Esport

Serà el dissabte 17 de setembre, de 9 a 14 hores, al Camp d’Esports Venècia


._000780
.-000331
Alzira organitzarà per segon any consecutiu la Fira de l’Esport. Esta segona edició es tindrà lloc al camp d’esports Venècia, serà el dissabte 17 de setembre de 9 a 14h. Esta fira esportiva té com a finalitat que els clubs alzirenys com centres esportius i comerços especialitzats puguen exposar la seua activitat i siga un reclam per a la pràctica de l’esport.
Vint-i-cinc clubs ja han confirmat la seua participació, els quals muntaran estands perquè els visitants puguen conéixer la realitat de cada club i la seua oferta esportiva. A més hi haurà exhibicions a la nova pista multiús tant de taekwondo, com de ioga i pilates, handbol i ball urbà.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Alzira és una ciutat d’esportistes i on es practiquen 36 disciplines esportives, és per això que des del departament estem consolidant esta fira on es fa valdre el teixit esportiu de la nostra ciutat i aprofite per a animar a tots els alzirenys i alzirenyes a què participen d’ella. Es tracta d’una oportunitat única per iniciar o millorar la pràctica d’un esport”.
La passada edició va ser tot un èxit de participació. En esta segona edició participaran els clubs esportius del Gimnàstica Rítmica Fènix, Nou Vòlei Alzira, Judo, Karate, Trencaones, Futbol Sala, Taekwondo, Tenis Taula, La Rabosa, Rugby, Nou Bàsquet, Billar, Fem Esport, Escacs, Patinatge Wheeling, Pilota Valenciana, Tir Olímpic, Handbol, Yogalzira, Gimnàstica Rítmica Ribera Alta, Halterofília, Associació Marisa Gómez, Armonia Estudi de Pilates i Aequum Activitat Física i Salut.
Ajuntament d’Alzira
 

._000798
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal