Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 22/23

Una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa, regidories, associacions i entitats col·laboradores



._000859

._000744

La Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira ha elaborat l’Agenda Educativa per al curs 2022/2023. L’edició d’enguany es publica novament en format digital i es pot accedir des d’ací.

Esta agenda, destinada a professorat, alumnat, pares i mares i a tota la ciutadania interessada, és una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa d’Alzira, regidories, associacions i entitats col·laboradores, i engloba totes les activitats escolars per al nou curs. 
«Continuem la publicació d’esta agenda que des de 2007 s’envia des de l’Ajuntament a l’alumnat, professorat i mares i pares perquè tinguen tota la informació d’interés sobre les activitats educatives i propostes que, des de distintes àrees de l’Ajuntament, s’oferixen. A més, també donem resposta a les diverses sol·licituds o suggeriments que ens arriben des dels mateixos centres docents», ha indicat la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo.
En 159 pàgines, s’hi arrepleguen les diferents activitats previstes al llarg de l’any, tant en l’àmbit de l’educació formal com informal, gràcies a la col•laboració amb les diferents àrees de l’Ajuntament i entitats del municipi. Dividida per àrees, l’agenda consta d’una sèrie de fitxes on es poden consultar fàcilment les activitats presentades. Cada fitxa detalla la descripció de l’activitat, l’objectiu que seguix, els destinataris a qui està adreçada i el responsable que l’organitza.
Enguany, igual que l’any passat, l’Agenda Educativa 2022-2023 sols es publicarà al web municipal i les xarxes socials. Això mateix es farà arribar per correu electrònic als centres educatius, entitats i associacions col·laboradores o es podrà descarregar directament en l’apartat d’Educació en el web de l’Ajuntament. 
 
Finalitat de l’agenda
- Continuar amb una de les activitats més conegudes per la comunitat educativa, com és l’Agenda Educativa, que s’edita des de l’any 2007.
- Col·laborar amb les diferents entitats i associacions de la ciutat.
- Col·laborar amb els diferents departaments municipals.
- Promocionar el títol d’Alzira com a Ciutat Amiga de la Infància.
- Acomplir amb una de les activitats proposades en el III Pla d’Infància i Adolescència de la ciutat d’Alzira 2018-2022.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 

 .-000295VD 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal