" />

Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 1 de agosto de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els Serveis Socials d’Alzira participen al projecte d’UNICEF de prevenció comunitària

UNICEF compta amb dues consultores que estan fent la recollida de dades de la població dels municipis que participen

 


._000723
Serveis Socials d’Alzira participa en el projecte d’UNICEF  que va tindre lloc  el passat dilluns 18 de juliol  en  un encontre presencial a Madrid, on els 10 municipis seleccionats van fer la devolució de les dades recollides per part de les consultores, intercanviaren experiències i feren propostes metodològiques i de millora al sistema de protecció de menors. 
L’objectiu d’estudi és dissenyar un model de detecció i intervenció en l’àmbit local davant de situacions de risc en NNyA, on es farà un diagnòstic de la situació; mapa de recursos, mesures i actuacions; banc de bones pràctiques, i una proposta del model amb la seua teoria de canvi. 
El projecte «Protección desde lo Local a la Infancia» està dividit en dues fases:
- 1a fase: maig, juny i juliol.
- 2a fase: setembre i octubre. 
Durant este període realitzaran dues sessions per grup local de dues hores cadascuna, on valoraran amb els recursos l’adaptació dels horaris i el nombre de sessions per a poder adaptar-se correctament als grups. 
Per a poder realitzar-ho, necessiten dos grups de treball en cada municipi amb xiquets  i xiquetes d’entre 8 i 17 anys. 
Al llarg d’enguany acabaran de fer el diagnòstic per a començar amb la implantació del model de detecció i intervenció que està configurant-se per als anys 2023 i 2024. 
Ana Iborra, tècnica social adscrita, manifesta que «de tot el territori nacional, Alzira ha estat seleccionada a través dels seus Serveis Socials. Estàvem molt contents; els quatre companys que estem adscrits som Bruno Castro, Noemi Benito, Aida Cabrera i jo. També en formen part el Departament d’Infància, representants de l’àmbit educatiu, del sanitari i del tercer sector». 
Podeu visualitzar la gravació de la reunió amb UNICEF en el següent enllaç:
https://unicefes.zoom.us/rec/play/YAHETlD5M2mNMr3Ek768dy-gMQ1fBrTDsxFsmS20uERSG_-A6v5ty_0cenNO5HXgzW0ViIV11jVCSS94.ZkGFYPYVfafLKzoH
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal