Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
sábado, 28 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les festes d’Alzira s’iniciaran, el dimecres 20 de juliol, amb un espectacle molt especial, la Societat Musical d'Alzira amb la banda Barón Rojo

Miguel Ríos, Auxili, Celtas Cortos, el tribut a Mecano ‘Me cuesta tanto olvidarte’ i La Pato completen el cartell dels concerts 2022



._000856

.-000415

Alzira anuncia les actuacions dels concerts de Sant Bernat que presenten com a plat estrella Miguel Ríos & The Black Betty Trio. Fa només dos mesos esgotava les entrades en el WiZink Center de Madrid en menys d'un mes.
«Un largo tiempo» és el nom de la gira amb què Miguel Ríos, mogut per la seua passió per la música, ha tornat als escenaris amb la seua nova banda The Black Betty Trío i que arribarà a Alzira dissabte, 23 de juliol, per a celebrar Sant Bernat.
Després d'un dolç comiat amb la gira «Bye Bye Ríos» i el sorprenent i inesperat «Symphonic Ríos», va ser el juny de 2020 quan Miguel Ríos va donar la bona notícia, en plena pandèmia mundial, sobre el seu retorn. I és així com este rocker incansable va iniciar una nova etapa al costat de The Black Betty Trío, la nova banda que l'acompanya i amb la qual va publicar l'any passat «El blues de la tercera edad», el seu primer tema inèdit en 12 anys; «La estirpe de Caín», tota una crítica que reflexiona sobre la pandèmia i els punts més fràgils del nostre sistema i, finalment, un nou LP que el juny de 2021 va ser editat sota el títol que dona nom a l'actual gira, Un largo tiempo.
Gaudir d'un dels concerts d'este retorn tan esperat serà una oportunitat única i segurament irrepetible de viure una nit de rock amb el mític i incombustible Miguel Ríos, que acompanyat per un original format acústic, a més de presentar els seus temes inèdits, durà a terme un repàs dels seus grans èxits renovats. Este concert (a petició de l'artista) serà amb un aforament de 2.500 persones assegudes i el preu serà de 10 euros.
El regidor de Festes, Xavier Pérez, ha explicat que 2022 suposa la tornada i completarà la normalitat amb una oferta de concerts que espera que puguen gaudir milers de persones al recinte firal. «Com sempre, presentem uns espectacles molt especials als quals es podrà accedir per un preu baix, si comparem els preus de les entrades amb altres concerts». Tenim l'oportunitat de gaudir de Miguel Ríos & The Black Betty Trio o concerts tan icònics com Celtas Cortos, però també tindrem actuacions molt especials que no vos podeu perdre.
Les festes s’iniciaran dimecres 20 de juliol amb un espectacle molt especial, la Societat Musical d'Alzira amb la banda Barón Rojo, una col•laboració històrica amb la qual gaudirem al recinte firal, amb entrada gratuïta.
A més, dijous 21 tindrem una cita doble. La nit començarà amb el grup Celtas Cortos i  continuarem amb l’actuació dels valencians Auxili, que presentaran el seu últim àlbum Guaret, amb una base festiva, plena d'energia i unes lletres fidels a la seua trajectòria. Auxili és un dels grups més potents de la música en valencià. L’entrada serà de 5 euros.
El divendres 22, el recinte firal oferirà de nou el tribut a Mecano «Me cuesta tanto olvidarte», un espectacle que ja es va programar amb molt d'èxit al Gran Teatre en la seua reobertura després de la pandèmia. En acabar, ens quedem amb un clàssic que mai defrauda, l'orquestra La Pato. L’entrada serà de 5 euros.
Ajuntament d'Alzira
 
 

._000006VD
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasSant Bernat

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal