Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.897 Fotografías: 108.884 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 18 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira avança en la definició de la seua Agenda Urbana

S’han presentat les principals conclusions de la diagnosi, que representa la primera fase del procés d'elaboració de l'Agenda Urbana


._000606 

.-000466
L'Agenda Urbana d'Alzira representa el principal element de planificació estratègica de la ciutat. Des de finals del 2021, l'Ajuntament està treballant en la redacció d'un document que ha de guiar el futur d'Alzira a través de la definició d'una sèrie de projectes transformadors amb horitzó 2030.
En estos moments ja s'ha completat la fase de diagnosi, en la qual han participat diferents grups de treball compostos per personal tècnic i polític del mateix Ajuntament. Com a resultat, s'han definit 25 reptes de ciutat alineats amb els 10 objectius estratègics que proposa la metodologia de l'Agenda Urbana Espanyola, la qual està seguint l'Ajuntament d'Alzira, ja que la ciutat ha sigut designada com a projecte pilot pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. L'ordenació equilibrada del territori i la conservació de la biodiversitat, l'adaptació al canvi climàtic, la mobilitat sostenible o la integració i cohesió social són alguns dels grans objectius cap als quals han de dirigir-se els projectes de l'Agenda Urbana d'Alzira.
El Pla d'Acció, la següent fase del procés d'elaboració de l'Agenda Urbana, contemplarà la definició d'eixos projectes, sobre els quals començaran a treballar en breu els diferents serveis municipals involucrats en la iniciativa.
Així mateix, durant el mes de juny es desplegarà un important procés de comunicació i participació que involucrarà la ciutadania i els principals agents socioeconòmics de la ciutat en la definició de l'Agenda Urbana.
Ajuntament d'Alzira
 
 
._000581
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal