Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.881 Fotografías: 108.867 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 6 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Biblioteca Municipal d’Alzira reinicia l’encontre ‘El món del llibre’

"Esta iniciativa contribuïx a potenciar l’intercanvi d’opinions i punts de vista sobre el procés de creació d’un llibre fins que arriba al seu destinatari”


 
._000641 
 

El dissabte 7 de maig, a les 18.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca Municipal d’Alzira este encontre de persones que són d’Alzira o que hi viuen i que estan relacionades directament amb el món del llibre. Esta iniciativa es va paralitzar a causa de la pandèmia i ara es recupera.

L’objectiu principal de l’encontre és posar en contacte les persones relacionades amb el llibre en múltiples vessants: escriptura, il•lustració, fotografia, edició, distribució i venda. Estan previstes dues taules de treball. En la primera es parlarà de l’edició i l’escriptura més tradicional. En la segona es tractarà els nous sistemes de publicació. Els participants comentaran el procés de creació del llibre, de redacció i de publicació, les editorials exposaran els criteris dels llibres que volen publicar i els il•lustradors comentaran els diferents tipus de recursos que utilitzen per a donar vida a estes publicacions. Amb esta iniciativa es pretén posar en contacte, cara a cara, les persones implicades en el món del llibre i que potencien la lectura a la nostra ciutat.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha comunicat la seua satisfacció per esta iniciativa «que contribuïx a potenciar l’intercanvi d’opinions i punts de vista sobre el procés de creació d’un llibre fins que arriba al seu destinatari. Són moltes les persones de la nostra ciutat que es dediquen professionalment al món del llibre i les llibreries.  Per això, el foment de la lectura és una de les prioritats d’esta Regidoria de Cultura».

Aquelles persones que vulguen assistir a este encontre s’hi han d’inscriure, per a la qual cosa han de posar-se en contacte amb la Biblioteca Municipal.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

._000606 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal