Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de abril de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Diputació incrementa fins als 2,5 milions d’euros les ajudes als projectes Smart Cities

El termini de presentació de sol·licituds serà fins al 20 de maig


 
._000812

._000819
L'àrea de Modernització de la Diputació de València ha convocat les subvencions a Smart Cities amb un global de 2,5 milions d'euros, una quantitat que torna a augmentar en mig milió d'euros en esta cinquena convocatòria. Una de les grans novetats d'enguany és que el pressupost màxim finançable del 80% per projecte passarà de 20.000 a 25.000 euros. 
Així mateix, també s'inclourà els projectes d'anàlisis de dades (projecte tipus SW-Analítiques), ja que fins ara únicament es finançava la compra de dispositius (projecte tipus HW-Dispositius); però atés que l'objectiu final de dotar d'intel·ligència als serveis municipals és facilitar la presa de decisions, també es podrà finançar l'analítica que suportarà esta presa de decisions. Es podran presentar fins a tres projectes de compra de dispositius i dos d'anàlisis de dades per entitat i podran ser presentats per ajuntaments, mancomunitats i entitats locals menors.
Com explica la diputada de Modernització, Mentxu Balaguer, la finalitat de la convocatòria és "arribar al màxim nombre d'entitats locals i aconseguir així mitigar la bretxa digital que assola als xicotets municipis a l'hora d'escometre projectes de modernització i d'accés a la capacitat de dotar de tecnologia els serveis que oferixen a la ciutadania".
Enguany, com ja va succeir en l'anterior convocatòria, la sol·licitud no implicarà cap compromís d'acceptació de la subvenció en el moment de la presentació del projecte. La selecció dels projectes beneficiaris es realitzarà mitjançant qualificació dels diferents apartats que figuren en l'annex de la convocatòria, on es detalla tots i cadascun dels punts que haurà d'incloure la memòria tècnica i que seran objecte de valoració.
El termini de presentació de sol·licituds serà fins al 20 de maig. La presentació de sol·licituds haurà de fer-se a través de la carpeta d'ajuntaments, on es penjarà tota la informació i els annexos que hauran de ser degudament emplenats i presentats. Les memòries hauran de seguir estrictament els apartats proposats en els corresponents annexos per a poder ser correctament puntuats. Els projectes seran valorats segons el barem publicat en les bases de la convocatòria, per a continuació publicar la llista de beneficiaris.
Diputació de València
 
 
 
 
 
 

._000759

 ._000568

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasSubvenciones, Ayudas y Empleo
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal