Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 8 de abril de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Alzira posa en marxa la 'Mostra d’Arts Escèniques de la Primera Infància'

L’alumnat de les escoletes podrà viure de prop el teatre a la Casa de la Cultura i al Gran Teatre d’Alzira


 


._000849

 
._000850
 

Esta setmana, fins al 9 d’abril, els xiquets i xiquetes de les escoletes infantils estan participant en la segona edició de la Mostra de teatre de la primera infància A LA D’1…2 i 3!

La regidoria de Cultura mostra la seua aposta pel teatre infantil dirigit als menuts de zero a tres anys. “Estem molt contents de poder oferir una programació completa durant tota la setmana, que ha despertat l’interès dels pares i mares amb propostes magnífiques d’espectacles plens de vida, imaginació i que els fan participar de manera activa” ha explicat el regidor Alfred Aranda.

 

Al llarg de la setmana, des de les diferents escoletes de la ciutat, han gaudit al Gran Teatre de l’espectacle: La FLOR FLORA, aflora. De MiraRosana Proyectos Teatrales, una proposta emotiva que afavorix que els xiquets s’impliquen, juguen i canten en l’obra.

Hui, divendres 8 d’abril a les 17.30 hores, la Casa de la Cultura acull Retalls de Versos, per DISPARATARIO. Una selecció de versos contats amb música en directe, jocs teatrals i objectes, on els espectadors formaran part d’un viatge de paraules, sons i molta imaginació. A través de poesies d’autors i autores valencians, acuradament triades per al públic més menut. 

«Cantar i contar són les dues funcions de la poesia», Antonio Machado.

L’espectacle està basat en la col·lecció «Vagó de versos» d’Andana Editorial.

Edat recomanada: de 0 a 5 anys.

Espectacle en valencià. Durada de 35 minuts.

Entrada: 3 €.

Dissabte 9 d’abril, podrem gaudir al matí d’11 a 12.15h. al claustre de la Casa de la Cultura del taller de jocs teatrals en família, conduit per Rosana Mira. A les 12.30 h. i a les 17.00 h. tindrem espectacle Bola, de l’Horta Teatre a la Casa de la Cultura. Entre els 0 i els 3 anys aprenem el que és essencial per a la nostra futura autonomia, tenim molta feina a fer, hem de relacionar-nos amb els altres, amb l’espai, amb els objectes. BOLA tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten.

Autoria i direcció: Kika Garcelán. Intèrprets: Glòria Román i Pau Blanco.

Edat recomanada: de 0 a 3 anys.

Espectacle sense text. Durada de 30 minuts.

Entrada: 3 €.

Acomiadarem esta segona edició de la mostra a les 18.15 hores amb l’espectacle musical itinerant que anirà des de la Casa de la Cultura cap a la Plaça Major a càrrec del grup VENDAVAL FOLK.

Ajuntament d’Alzira

 

._000811

._000606 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal