Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
domingo, 6 de marzo de 2022
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira subvencionarà les activitats que realitzen les associacions juvenils

Hi ha un pressupost de 4.300 euros per a cofinançar els projectes sobre animació, informació o assessorament per a la joventut


.-000004 

  ._000862

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira ha convocat, un any més, les ajudes per a les associacions i entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seua activitat en l’àmbit de la joventut. El pressupost per a 2022 és de 4.300 euros. Les ajudes s’atorgaran en règim de concurrència competitiva i les actuacions que es poden subvencionar són els projectes d'activitats amb caràcter anual dirigides a la població juvenil, les activitats continuades d'animació i promoció juvenil (culturals, de temps lliure, formatives, promoció d'ocupació...) o els projectes que incloguen activitats i publicacions d'interés per als joves.

«És un goig poder donar suport a estos col·lectius que treballen per la joventut del nostre poble, que tenen un projecte d’activitats que estan dirigides tant a xiquetes i xiquets com a persones joves, i que tenen un muntó d’activitats, des d’animació a actes culturals, de temps lliure, formatives, de promoció de l’ocupació... que també és molt important», explica la regidora de Joventut, Letícia Piquer. Les entitats, indica, «donen un servei per a la nostra ciutadania, i per això existix esta línia per a cofinançar estos projectes».

Podran acollir-se a la convocatòria i ser beneficiàries de les subvencions les associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut que estiguen inscrites en el cens d'associacions juvenils de la Generalitat Valenciana i en el registre d'associacions de l'Ajuntament d'Alzira. Les associacions hauran de tindre com a socis i destinataris del projecte subvencionat els i les joves d'Alzira. Només es podrà presentar una única sol·licitud per associació i estes hauran de trobar-se al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la seguretat social.

Per a la concessió de les subvencions es valoraran i tindran en compte diversos criteris, com que es tracte d’activitats obertes a la participació de la població jove en general, la naturalesa de les activitats, que promoguen l’oci educatiu, la integració de joves amb diversitat física o psíquica, o la integració social, iniciatives d’informació i assessorament dels joves, l’edició de revistes, el foment de la coeducació i la igualtat entre dones i homes i la coresponsabilitat, la prevenció de situacions de marginalitat en els joves (drogodependències, atur, violència, exclusió social...) o el foment de l'associacionisme i la participació juvenil.

També es valorarà la qualitat del projecte, l’impacte en l’àmbit local (nombre de participants i beneficiaris), la continuïtat de les actuacions o la col·laboració entre associacions. Així com l’antiguitat de l'entitat i de la seua presència en el Consell de Joventut d'Alzira i l’aportació econòmica de l'entitat. Les sol·licituds es poden presentar pel Registre Electrònic de l'Ajuntament d'Alzira o en les altres formes autoritzades.

Ajuntament d’Alzira
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal