Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 21 de febrero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira destina 35.000 euros per a la subvenció de les activitats de foment de les arts

Programació cultural que realitzen les associacions culturals de la ciutat


 

._000861

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alzira ha aprovat la convocatòria de subvencions a entitats culturals de la localitat per a l’any 2022 que compta amb una partida pressupostària de 35.000 euros. Un 80 % d’este pressupost es dedicarà a les subvencions de la modalitat A, que són les destinades al manteniment i la programació general d’activitats. Les subvencions de la modalitat B, per a activitats o esdeveniments de caràcter extraordinari, tindran caràcter «excepcional», destaquen les bases de les subvencions, i es referiran a «activitats o esdeveniments imprevisibles o de difícil previsió al començament de l’exercici econòmic i fins al moment de la finalització del termini de presentació de sol•licituds en la modalitat A».

El termini per a presentar les sol•licituds serà de vint dies naturals a partir de la publicació de l’extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de València per a la modalitat A, mentre que en el cas de la presentació de sol•licituds s’haurà de fer en els 45 dies anteriors a la data de l’activitat a subvencionar.

Es tracta d’una convocatòria en règim de concurrència competitiva a les associacions i entitats de la localitat per al desenvolupament d’activitats de caràcter cultural, que realitzen actuacions de foment i promoció de la música, el teatre, la dansa, la literatura, les arts plàstiques i audiovisuals, així com qualsevol altra disciplina d’índole artística o cultural. Seran subvencionables, en la modalitat A, els programes anuals de funcionament, activitats i manteniment general de l’entitat. Per a la concessió es tindran en compte criteris com l’antiguitat, trajectòria i implantació de l’entitat a la ciutat, així com els resultats obtinguts en l’exercici anterior, l’impacte, repercussió i influència en l’augment del nivell cultural i de l’afició entre la població, la quantia total de despeses i ingressos o les necessitats reals de finançament, el nombre de socis, la innovació i creativitat del projecte, l’ús i difusió del valencià i la col•laboració establida amb l’Ajuntament d’Alzira en l’organització de projectes culturals i en la programació cultural i festiva.

Ajuntament d’Alzira

 

 

._000594



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasSubvenciones, Ayudas y Empleo
CulturaGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal