Miércoles, 1 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.235 Año: 18 Noticias: 45.935 Fotografías: 108.925 Comentarios de usuarios: 125.605
EL SEIS DOBLE
sábado, 19 de febrero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La producció 'La mort i la donzella', de gira per tota Espanya, aterra hui al Gran Teatre d’Alzira

La representació tindrà lloc a les 20:00 hores


 

.-000424

La producció de l'Institut Valencià de Cultura 'La mort i la donzella' inicia aquests dies una gira que s'allargarà fins al mes de gener de 2023 durant la qual es representarà en una trentena de poblacions diferents.

L'espectacle va obtindre tres guardons als Premis Max 2021: al millor espectacle de dansa, a la millor direcció coreogràfica i a la millor il·luminació, i en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2021 va obtindre sis guardons: a la millor direcció coreogràfica, a la millor il·luminació, a la millor escenografia, a la millor música, al millor ballarí i a la millor ballarina.

L'espectacle també ha sigut seleccionat dins del catàleg Danza a Escena de la Xarxa de Teatres Públics. I la passada setmana al Teatre Arniches d'Alacant es va estrenar el documental 'Intramurs' sobre el procés de creació de 'La mort i la donzella', dirigit per Rafa Molés i Pepe Andreu.

'La mort i la donzella' té coreografia i direcció de la il·licitana Asun Noales, una de les més destacades figures de la dansa actual. Es va estrenar a Elx l'1 d'octubre de 2020 i també es va representar al Teatre Rialto de València i al Principal de Castelló.

 

Direcció i coreografia: Asun Noales

Música : Telemann Rec (a partir del quartet La Mort i la Donzella, de Franz Schubert).

Intèrprets: Carmela García, Alexander Espinoza, Rosanna Freda, Mauricio Pérez Fayos, Eduardo Zúñiga, Juliette Jean, Salvador Rocher.

Esta peça s’endinsa en el sublim quartet de corda núm. 14 en re menor de Franz Schubert, La mort i la donzella. Des d’una revisió contemporània d’esta composició romàntica, viatgem a través d'elements existencials essencials, com ara estar viu o morir.

XXIV Premis MAX: millor espectacle de dansa, millor coreografia i millor disseny d’Il·limunació. Finalista en millor disseny d’espai escènic.

Premis de Les Arts Escèniques Valencianes 2021: millor direcció coreogràfica, millor ballarina, millor ballarí, millor il·luminació, millor escenografia i millor composició musical.

Espectacle de dansa. Durada de 65 min.

Apte per a tots els públics.

Entrades: 8 € (reduïdes: 6 €)

 

 
 
 
 
._000590
._000606 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal