Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de enero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira compta amb 970 casos actius de COVID-19, 240 d’ells detectats en els últims 3 dies

La setmana que ve entrarà en funcionament el punt únic de vacunació al Trinquet Municipal, obert de matí i de vesprada


._000600

 


.-000049

La regidora de Sanitat d’Alzira, Gemma Alós, considera que la ciutat es troba «en una situació de certa estabilitat», perquè «fa diverses setmanes en les quals veiem que els casos no augmenten o disminuïxen, en funció dels dies, però sempre ens movem en xifres que van entre els 900-1.000 casos actius». El ritme dels contagis s’ha alentit: «Estem en una situació que, tot i ser relativament estable, no deixa de ser de risc extrem. Hem de tindre molt present que continuem en un nivell d’alerta 4, per això, com sempre, recordem que hem de seguir complint estrictament les mesures de seguretat».

Un dijous més, Alós ha assistit este matí a la reunió periòdica amb el Departament de Salut Pública, que ha fet públiques les dades en relació amb l’evolució de la pandèmia. Alzira té 970 casos actius, 240 d’ells detectats els últims 3 dies, i la incidència acumulada és de 2.091 casos per cada 100.000 habitants. «Hem d’especificar que en estes dades no apareixen els positius que es comuniquen des de les farmàcies, per això la xifra podria ser un poquet superior», puntualitza Alós.

La nova variant, específica, «es transmet d’una forma extremadament ràpida i és fonamental que mantenim la distància de seguretat i, sobretot, que fem ús correcte de la mascareta, especialment si estem en espais tancats».

La regidora ha informat que la setmana que ve s’obrirà un punt de vacunació massiva al Trinquet Municipal. «És un punt que està just al costat de l’anterior punt de vacunació, que el situàrem en el Casal Fester. Serà un punt únic per a tot el departament, com l’anterior vegada, i estarà obert en horari de matí i vesprada de dilluns a divendres», indica. La previsió és que estiga obert «unes quatre o cinc setmanes». «Es començarà a citar a les persones que tenen entre 40 i 49 anys per a la tercera dosi i, a partir d’ahí, baixaran fins als 18 anys». Gemma Alós assenyala que la vacunació «es farà sempre amb cita prèvia: rebrem un missatge de text on ens diran dia i hora». Així mateix, ha avançat que «segons com vagen les coses i com avance la vacunació, es plantejarà deixar unes hores per a acudir sense cita prèvia».

Ajuntament d’Alzira 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 27/01/2022
Alós: "Estem en una situació que, tot i ser relativament estable, no deixa de ser de risc extrem. Hem de tindre molt present que continuem en un nivell d’alerta 4, per això, com sempre, recordem que hem de seguir complint estrictament les mesures de seguretat".
Alós en lugar de ser concejala de Sanidad dedícate a ser tertuliana de Sálvame; te tomaremos más en serio que de supuesta servidora pública.
Seguramente no te has enterado, pero este domingo se celebra una media maratón en Alzira, ¿tú sabes lo que eso supone? ¡Tú que vas a saber si no te enteras de nada!
A ver Alós, ¿con qué sentido de la responsabilidad vienes a decirnos eso de que tenemos que cumplir las medidas de seguridad?
Lanzas un mensaje alarmista de que si estamos en alerta 4 y una situación de riesgo extremo, ¿y qué quieres decir con eso? Nada, no dices nada, simplemente frases hechas, porque tú no pintas nada.
Si fueras una política responsable saldrías a la palestra diciendo que no es recomendable que se realicen actos donde se reunirá masivamente la gente pero como, insisto, tú no pintas nada pues te da todo igual.
Y como no tienes vergüenza política, en unos días volverás a sacar una nota de prensa con las mismas declaraciones o parecidas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal