Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
martes, 18 de enero de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Tercera victòria consecutiva del Nou Bàsquet Alzira

NB Alzira, 75 – CD Berenguer Dalmau, 52


 

.-000415

._000351

NB Alzira ha entrat amb bon peu en el nou any i compta fins al moment els seus partits per victòries. El primer a caure al Perez Puig fa dos setmanes va ser CB Grao (63-55). La passada jornada els blaugrana s’emportaven el derby comarcal disputat a Algemesí i després d’anar-se’n tres baix al descans acabaren imposant-se amb claredat 43-66 gràcies a una extraordinària segona part en la que només van concedir 15 punts.

Este dissabte rebia la visita de C.D. Berenguer Dalmau i el partit es presentava igualat ja que tots dos equips contaven el mateix nombre de victòries. Així va ser el primer quartque acabava amb un ajustat 20-18. El segon, va ser un dels millors de la temporada en l’aspecte ofensiu per part dels alzirenys que van desbordar la defensa zonal dels de Catarroja: bona circulació de baló, domini de rebot ofensiu i encert des de la línia de 6,75. Amb un parcial de 27-10 el partit començava a decantar-se clarament a favor dels locals que dominaven 47-28 en arribar el descans.

La segona meitat va resultar molt menys vistosa. Els visitants començaren imposant-se amb un parcial de 0-5 i els alzirenys trigaren quatre minuts en fer la seua primera cistella. Berenguer Dalmau anava retallant diferències i Roberto Craig va parar el partit a falta de quatre minuts i 55-42 a l’electrònic, per tal d’evitar la remuntada. Autos Leal va tornar a vore la cistella contrària, sobre tot dominant en la pintura i encara que va perdre el tercer quart 11-16 arribava a l’últim quart amb 14 punts d’avantatge (58-44). Amb pocs recanvis a la banqueta, l’equip de l’Horta Sud va arribar amb la gasolina justa a l’últim acte que va tornar a ser dominat amb claredat pels de la Ribera fins acabar amb una contundent victòria per més de 20 punts. La pròxima jornada NB Alzira visitarà la complicada pista del CB Bétera amb el difícil objectiu d’obtindre la quarta victòria consecutiva i mantindre la seua imbatibilitat en 2022.

NOU BÀSQUET ALZIRA
 

._000809
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal