Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 23 de diciembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més de 2.000 clients han participat en el sorteig dels carros de compra de la campanya 'Som de barri, de ciutat, de botiga i de mercat'

El Serval comunica als guanyadors l’obtenció del premi, que poden arreplegar al comerç on han participat



._000624 


 ._000585

El Servei de Promoció i Ús del valencià de l’Ajuntament d’Alzira, Serval, ha recollit les urnes d’un total de 91 comerços d’Alzira que s’han adherit a la campanya de promoció del valencià a les botigues «Som de barri, de ciutat, de botiga i de mercat», impulsada pel Servei de Normalització Lingüística de la Diputació de València. S’han arreplegat més de 2.000 paperetes amb els noms dels clients i de les clientes, que han participat en la campanya que «ha estat molt ben rebuda pels comerços i per la clientela», assegura el regidor de Cultura, Alfred Aranda. Al llarg del matí de hui, les treballadores del Serval han telefonat a les persones que per sorteig han guanyat un dels carros de compra, perquè puguen arreplegar-lo a la botiga on dipositaren la papereta. Així mateix, els comerços participants han rebut un correu electrònic informant-los de qui és el client o clienta que ha guanyat. També han participat en el sorteig treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Alzira. «Cal destacar que un percentatge bastant elevat dels noms apuntats en les paperetes eren d’homes, un fet que ens apropa a la igualtat de gènere entre els consumidors», ha destacat Aranda.

Els quatre models de carros de compra de la marca Rolser inclouen expressions relacionades amb el dia a dia d’una botiga, i les bobines de paper especial per a embolicar productes alimentaris que s’han repartit «han tingut una gran acceptació per part de tots els implicats», indica.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha manifestat que esta campanya dirigida, principalment, a les botigues d’alimentació, «ha tingut una bona acollida des del primer dia i es va ampliar a altres tipus de comerços que la sol·licitaren al Serval». L’èxit d’esta innovadora campanya s’afig al d’altres que realitza l’Ajuntament d’Alzira al llarg de l’any en diversos àmbits, i que tenen com a objectiu «la normalització de l’ús de la nostra llengua i el foment del consum en el comerç local i de proximitat. Amb resultats així, dona gust fer estes iniciatives pel valencià», comenta Alfred Aranda. Al següent enllaç podeu consultar la llista dels premiats: https://www.alzira.es/wp-content/uploads/2021/12/Acta-guanyadors-1.pdf

Ajuntament d’Alzira


 

 

 

._000006VD
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal