Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de noviembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El Nou Bàsquet Alzira presenta els seus equips de la temporada 2021-22

"Hem pogut veure als més de 160 jugadors dels catorze equips, als que s'han sumat els més de 100 xiquets que enguany formen part dels equips escolars"


 


._000590VD

El passat dissabte desfilaren per la pista del Pérez Puig tots els jugadors del Nou Bàsquet Alzira de la temporada 2021-22 en la tradicional presentació.

En l'acte, presentat pel periodista alzireny David Chordà, hem pogut veure als més de 160 jugadors dels catorze equips, des de la categoria Baby fins a l'equip de Veterans, als que s'han sumat els més de 100 xiquets que enguany formen part dels equips escolars entrenats pels tècnics del club en varis col·legis de la ciutat.

Han rebut reconeixements Carmen Serra, Bernat Mahíques, Vincent Duque, Luca Soler, Daniel Pelufo i Eric López per haver complit deu anys com a jugadors blaugrana. En l'apartat del millor equip de la passada temporada, dos conjunts han compartit aquest guardó; l'aleví entrenat per Fran Pérez "Villa", campió provincial de 2a Zonal i el primer equip masculí entrenat per Roberto Craig per haver aconseguit el campionat de Preferent i l'ascens a Autonòmica. Els diplomes han sigut entregats pel regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alzira Fernando Pascual.

En el seu discurs, la presidenta Melisa Navasquillo, ha agraït a tots els presents, jugadors, tècnics, i familiars, el seu treball per ajudar a créixer al club any darrere any. A més a més, ha destacat l'augment d'equips malgrat la complicada situació que la pandèmia està creant i ha ficat l'accent per damunt de tot en l'esforç de les xiquetes de l'infantil i l'aleví per tal d’aconseguir conformar els dos equips de xiques, i fer possible que el club torne a tindre una secció femenina.

La presidenta se mostrà convençuda en que, "amb el nou projecte del Bàsquet a les Escoles, el club encara continue progressant els propers any”.

El Regidor d’Esports, Fernando Pascual, també va dirigir unes paraules d'ànim al club per continuar aquesta progressió que dona orgull a la ciutat d'Alzira tal com va quedar patent amb la concessió del guardó “Illa del Xúquer” atorgat en la nit de divendres en la Gala de l'Esport Alzireny.

També ha reconegut que les condicions en les quals es veuen obligats a jugar i entrenar els nostres esportistes no són les idònies en referència a la mancança de pistes i les goteres existents al pavellò Pérez Puig.

Cal dir que justament el dissabte, com passa cada vegada que plou, i a causa de la deficient impermeabilització de la teulada del pavelló, hagueren d’anular-se els partits previstos per al matí del dissabte així com el partit que devia haver-se disputat com a colofó de la presentació entre el Talleres Autos Leal i l'Euro Pro Basket, equip format per jugadors arribats d’Estats Units amb l’objectiu de ser fitxats per clubs del nostre territori.

NOU BÀSQUET ALZIRA

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal