Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
1

El Nou Bàsquet Alzira torna a quedar-se a les portes de la victòria

NB Paterna, 61 - NB Alzira, 59

.-000049

Després de la dolorosa derrota de la primera jornada en que deixaren escapar un partit que a falta de 14 segons guanyaven de 5 punts, el Nou Bàsquet Alzira va tornar a quedar-se sense premi en un partit que va disputar fins a l`últim instant i en el que l’ajustat marcador final mostra fidelment el que va ser el partit.

Amb una bona defensa i encertada selecció de tir, els alzirenys guanyaven el primer quart 14-17 i continuaren per davant fins al minut 8 del segon, però la incapacitat per tancar el rebot en l’anella pròpia i l’excés de perdudes acabaren propiciant un parcial de 7-2 en els dos últims minuts que permetia als locals anar-se’n al descans 2 punts dalt (29-27).

Paterna tornava millor a pista, amb un puntet més d’intensitat que continuava permetent-los dominar el rebot, i als 4 minuts obtenia una renda de 6 punts (36-30) que amb la igualtat en que transcorria el partit semblava un tresor. Els blaugrana respongueren amb un parcial de 0-8 i es tornaren a posar per davant, si bé l’intercanvi final de cistelles tornava a deixar per davant als paterneros (47-42) però encara amb tot per decidir de cara a l’últim acte.

Un triple d’Andreu Marin al començament del quart decisiu tornava a ajustar el marcador, i així anaren transcorrent els minuts amb Paterna per davant però amb un estret avantatge que mai superava els 3 punts. El final de partit va condensar l’emoció i la igualtat amb la que s’havia disputat tot l’encontre. A falta de minut i mig un triple de Gutiérrez, un dels jugadors locals més destacats, posava 58-52 a l’electrònic però dos triples consecutius de Dani Pelufo i Vincent Duque, este últim després d’un altra cistella del mateix Gutiérrez, apropaven els blaugrana a tan sols dos punts a falta de 40 segons. Estos resultaren una successió de faltes personals i tirs lliures i malgrat la lluita dels alzirenys fins a l’últim instant, la victòria va acabar quedant-se en casa per un ajustat 61-59 que reflexa la paritat de forces dels dos equips.

El NB Alzira intentarà aconseguir la seua primera victòria en la seua estrena en Autonòmica el proper dissabte en el partit que l’enfrontarà al CB Burriana Benimaclet al Pavelló Pérez Puig a partir de les 18:00.