Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
miércoles, 22 de septiembre de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La rehabilitació del Monestir de la Murta i el carril bici de la Ribera arriben a la fase de votació dels pressupostos participatius de la Generalitat

Fins el dia 30 de setembre la ciutadania pot donar suport als projectes


._000600

.-000049

El passat mes de maig la Conselleria Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica encetava un projecte per a establir pressupostos participatius GVA. D’esta manera la conselleria planteja diverses opcions segmentades per comarques que la ciutadania havia d’avalar prèviament.

Entre tots els presentats en fase inicial, dos propostes alzirenyes han passat a la fase de votació, oberta des del 14 al 30 de setembre. Es tracta de la rehabilitació del Monestir de la Murta i de la Connexió dels Pobles de la Ribera Alta a través d’un carril ciclopedal

 

Qui pot votar?

Totes les persones registrades en GVA Participa i amb l'usuari verificat.

Per a votar vos heu de registrar amb el correu electrònic, DNI i data de naixement per verificar la residència.

- Disposaràs de dos escenaris de votació: autonòmic i d'àrea comarcal, Alzira es troba en els projectes de la Comarca Xúquer Túria, que compta amb un pressupost assignat de 10.167.300€.

- Tindràs un crèdit individual disponible en tots dos.

- Podràs distribuir-ho entre els projectes que vulgues votar (no és necessari esgotar-ho).

 

Rehabilitar – Monestir de la Murta - ALZIRA

La Rehabilitació d’este Monestir té un pressupost de 1.200.000 €.

Es pot votar al següent enllaç

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/214

Es considera viable la present proposta per complir amb els requisits establits. Tenint en compte que fins al moment s'han realitzat intervencions en parts del conjunt arquitectònic com a etapes i fases del Pla Director existent, es proposa en el terme d'execució del pressupost de 2022 i 2023 la licitació i l'execució de l'Etapa III, d'actuacions de Recuperació i consolidació de la Torre dels Coloms, així com les actuacions que es puguen realitzar fins a esgotar el crèdit assignat.

 

Connectar els pobles de la Ribera Alta mitjançant un carril ciclopeatonal

Este carril ciclopeatonal té un pressupost d’1.260.000€. 

Es pot votar al següent enllaç

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/68

Esta proposta es considera viable segons els requisits. Per a dur a terme la proposta sol·licitada i escometre algunes de les connexions plantejades s'actuarà en els següents punts: - Carril l´Acúdia-Guadassuar - Carril Alzira-Carcaixent - Carril Alzira-Algemesí Es realitzarà mitjançant les següents fases: - Redacció Memòries valorades/projectes - Execució de les obres dins dels contractes vigents de conservació de les infraestructures de transport.

Ajuntament d’Alzira
 

    


 ._000551

.-000415
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaHistoria, Patrimonio, Costumbrismo y Pasado
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal