Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 31 de agosto de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Penya Barcelonista d'Alzira campiona del torneig de futbol 7 de penyes del FC Barcelona

Ho va fer sense perdre cap partit


La Penya Barcelonista d'Alzira es proclamà per 2n any consecutiu campiona del torneig de futbol 7 de penyes del FC Barcelona en la categoria aleví.

Ho va fer sense perdre cap partit, empatant sols un en la 1ra fase contra la PB Nicolau Casaús de Las Palmas, equip al que posteriorment guanyaria en la final.

La composició dels grups va deparar que el grup de la PB Alzira fora el considerat de la mort, per la dificultat que entranyaben els equips que el composaven, entre ells la venezolana Penya Caracas Azulgrana. Tot i aixó la Penya va quedar 1ra de grup amb 9 punts.

A la segona fase i definitiva va haverse d'enfrontar a la PB Tui de Vigo a la que va derrotar per 3 a 2, i la Penya Solera de Calella a la que va guanyar per 5 gols a 0, en un partit més fàcil del previst inicialment.

A la final disputada al Camp Nou els xiquets de la PB Alzira aconseguiren remuntar el gol inicial dels canaris, i mitjançant un hat-trick de Toni i un gol de Juanfran donaren el títol als alzirenys.

L'equip estava composat pels següents jugadors:  Llorenç, Sergio, Adri, Angel, Carlo, Emilio, Toni, Juanfran, Lluís, Josué, Albert, Oscar i Leandre. Cal destacar que aquest últim va quedar màxim golejador del torneig. L'entrenador de l'equip que al mateix temps és el president de la Penya és Tonyo Alvaro, i va estar asistit per Delfin Gimenez, Dani i Bernardo.

La Penya Barcelonista d'Alzira vol donar les gràcies a les empreses i entitas col·laboradores per la seva aportació economica en aquest viatge i que son: Construccions Francés d'Ontinyent, PB El Paler d'Alfarp, Extracciones y Limpiezas Mar-mi .

Tonyo Álvaro
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFutbol. General

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jankauskas - 31/08/2010
A Alzira no volem penyes del Farsa ni del Madrit. Som valencians.
Alejandro - 31/08/2010
Comparto la opinión de Jankauskas, es una pena que en el siglo XXI ocurran estas cosas todavía.
DAvis - 02/09/2010
Entonces seamos del Alzira. Ah y nada de ser de Fer. Alonso, Nadal, etc

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal