Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 21 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 El básquet torna a la Plaça Major d’Alzira

El passat dissabte 17 de juliol es va disputar el 3x3 Sant Bernat 2021


 

 


.-000367



 ._000736

 

El passat dissabte 17 de juliol es va disputar el 3x3 Sant Bernat 2021. Després de l’obligatòria cancel·lació en 2020 a causa de la pandèmia i de vàries edicions anteriors disputades als pavellons de la ciutat, el Nou Bàsquet Alzira va tornar a organitzar el clàssic torneig d’estiu de la capital de la Ribera, a la Plaça Major, el marc més visible, lluït i capaç d’atraure més públic.

La convocatòria realitzada per a equips de categoria sènior masculí, femení, veterans i sub-16, va tindre una gran resposta, comptant amb la participació d’equips de moltes localitats de la comarca i de la resta de la província de València com ara Alginet, Alberic, Cullera, Godella, Xàtiva, Silla i moltes altres.

Després de la fase de lligueta que va començar a jugar-se a partir de les nou del matí, les primeres finals en disputar-se van ser la de veterans i sènior femení. En la primera, el guanyador va ser “The Team of the Elders”, equip integrat per Arturo Argente, Paco i Pepe Borrull i Fèlix Lahoz, MVP de la categoria. En la final s’imposaren 9-7 a Matarranya, un altre equip integrat per veterans del N.B. Alzira.

En categoria femenina el títol va ser per a “Last Minute” que al partit definitiu s’imposava 6-8 a “Terreta Style”. La jugadora alzirenya Carmen Serra va ser la nominada com a MVP de les dones.

Les categories més nombroses van ser la sènior masculí i sub-16 que comptaren amb 11 equips cadascuna.

Els equips quedaren enquadrats en dos grups per a disputar la lligueta classificatòria al llarg del matí. Els quatre primers equips de cada grup passaren a jugar les eliminatòries que culminaren en les finals disputades a última hora de la vesprada amb gran afluència de públic.

En la final sub-16 “Cullera Team” integrat per Javier Cerveró, José J. Hernández, Jose Rico i Arnau Font, s’imposava al CB Silla per 13-7, recaient el guardó de MVP en l’últim dels jugadors anteriors.

La final sènior masculina va respondre a la gran expectació generada al llarg del dia després de comprovar la gran qualitat dels equips participants.

En un duel emocionantíssim, “Patrulla Caníbal”, format pels jugadors del N.B. Alzira Miquel i Josep Sanjuan, Carlos Hungría i Ignàcio Furió, acabaren caient als instants finals 11-13 contra “Pollastres de Coll Vert” quartet que alineava als jugadors del CB Alginet Miguel i Sergio Romero, Pepe Briz i Victor Pelufo, varis d’ells membres del conjunt que esta temporada ha aconseguit l’ascens a LEV Plata, tercera categoria del bàsquet nacional. El trofeu al MVP va ser per a Miguel Romero.

Els dos primers equips de cada categoria van ser recompensats amb un premi en metàl·lic i els respectius trofeus lliurats per l’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i els representants de les empreses patrocinadores CLA Imagen i Nadalfret.

Al llarg de la vesprada també es va aprofitar per retre un emotiu homenatge als jugadors de l’equip aleví del N.B. Alzira que fa una setmana va aconseguir el títol de campió de 2a categoria zonal

NOU BÀSQUET ALZIRA
 

._000006VD

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal