Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
jueves, 15 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els concerts de Sant Bernat d’Alzira avancen els seus horaris

S’anul·len els actes d’amenització musical en el carrer i els unflables i totes les actuacions previstes a la Plaça Major i el Parc Pere Crespí passen al Camp d’Esports Venècia


._000550
._000780

La incidència del coronavirus continua duent canvis als actes programats per a commemorar el dia de Sant Bernat. L’Ajuntament anunciava ahir que els actes gratuïts programats a la plaça Major i al parc Pere Crespí es traslladaven al recinte del Venècia, per tal de poder fer un control d’aforament adequat a les mesures sanitàries.

A estes noves condicions hui se suma el canvi horari dels concerts, per tal d’avançar la finalització dels actes i la suspensió de la resta d’activitats com els unflables i l’ambientació musical pels carrers de la ciutat.

El canvi d’horari afecta tant a les actuacions que es fan al recinte firal com en el Venècia, totes elles s’avancen a les 10 de la nit, excepte l’actuació de la Fúmiga i Samantha que s’avança a les 21.30 h. També s’avança a les 19 hores l’espectacle musical Nanets band Rock que actuarà divendres al Venècia.

Per a facilitar la mobilitat de la gent que es desplaça fins a la nostra ciutat, s’ha decidit avançar els horaris per tal que tots puguen respectar les mesures i les limitacions de mobilitat en els casos de municipis que tenen toc de queda.

La decisió es pren per tal de garantir uns concerts més segurs, ja que el camp de Venècia és un recinte tancat on l’aforament es pot controlar amb les màximes garanties. Així mateix, l’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania per a poder continuar amb l’aposta per la cultura segura.

 
PROGRAMACIÓ
 

DIMARTS, 20 DE JULIOL

A les 20 hores. Camp d’Esports Venècia, Paco Calonge, Lourdes Onrubia, Marta López. Espectacle de varietats. Gratuït.

 

DIMECRES, 21 DE JULIOL

A les 22.00 hores, Camp d’Esports Venècia DANDO LA NOTA, EL MUSICAL. Un espectacle amb música en directe i gran varietat d’actuacions. Gratuït.

A les 22.00 hores, Recinte Firal. TRIBUTO A SABINA, SABINA EN LAS VENAS. Un espectacle que recrea els millors temes d’este polifacètic artista.

 

DIJOUS, 22 DE JULIOL

A les 22.00 hores, Camp d’Esports Venècia DIVOS Y DIVINAS. Un espectacle amb cançons de diverses èpoques i amb uns i unes intèrprets de primer nivell. Gratuït.

A les 22 hores, Recinte Firal. La Tribu, amb CON MUCHO GUSTO. Un espectacle musical que rememora la famosa gira El Gusto es nuestro. Músics ens directe. Gratuït amb invitació.

 

DIVENDRES, 23 DE JULIOL

A les 19.30 hores. Camp d’Esports Venècia, LA NÀNETS BAND ROCK. Espectacle musical Infantil. Gratuït.

A les 22.00 hores, Camp d’Esports Venècia. CAMILO SUPERSTAR. Espectacle musical que ens du les millors cançons d’este internacional artista. Gratuït.

A les 21.30 hores, Recinte Firal. SAMANTHA I LA FÚMIGA. Actuació de l’artista alacantina i del grup d’Alzira La Fúmiga, un dels més importants del panorama musical actual.

 

DISSABTE, 24 DE JULIOL

A les 22.00 hores, Camp d’Esports Venècia. PICCOLÍSSIMA SERENADE. Un espectacle que unix dues orquestres molt importants d’Alzira, la Prometida i la mítica Serenade. Un concert que ens recordarà els millors temes de tots els temps. Gratuït.

A les 22.00 hores, Recinte Firal. LA OREJA DE VAN GOGH Un clàssic ja dels escenaris de tot l’estat, amb la gira “Un susurro en la tormenta”.

Cal dir que totes les activitats s’adaptaran a la normativa de la COVID-19 i algunes d’elles, com les orquestres, han modificat el format per a fer un espectacle amb el públic assegut.

Ajuntament d’Alzira

 

._000591

._000784 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasSant Bernat
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 16/07/2021
La estupidez como forma de gobierno. Esta mañana nos hemos levantado con la petición de Diego al gobierno de la Generalitat , del que su partido forma parte, de vacunar a los más jóvenes ya que la incidencia del COVID es muy alta entre ellos.
Por otra parte tiene programados para estas fiestas diversos actos multitudinarios en los que está asegurada la asistencia mayoritaria de jóvenes.
Da la impresión de querer quitarse la culpa de encima cuando las camas del Hospital estén llenas de jovencitos, cuando será culpa suya el mantener ese tipo de actos en plena pandemia.
Sr. Gómez, las cosas se hacen al revés, primero se vacuna y después se hace la fiesta, no creo que san Bernat se ofenda si sus fiestas se celebren unos meses después.
Saludos
Luis - 16/07/2021
No lo entiendo, se avanza el horario para luchar contra el covid, ¿ que el covid, ahora tiene un horario para contagiar ?, o solamente y claramente lo avanza para llenar los espectáculos de más gente de fuera de Alzira, porque en sus ciudades tienen toque de queda, hay que ver este alcalde nos toma por idiotas. ( el negociete ).
Eugenio - 16/07/2021
La epidemia de nuevo descontrolada, sobretodo entre los jovenes, y el inefable bipartito seudoprogresista que malgobierna en Alzira, organizando actos multitudinarios donde las medidas preventivas son imposibles.
Despues la culpa la tendrán otros. Vaya unos irresponsables
Yooo - 17/07/2021
A parte de que éstos que "mandan" sólo quieren llenarse la butxaca,hay que pensar también en la irresponsabilidad de algunos jóvenes y no tan jóvenes que asistirán a estos actos. Saben que el virus está ahí y van a ir. Pues señores,como dicen por ahí, tolerancia cero. Por culpa de tod@s est@s estamos como estamos. Esos jóvenes creen que si lo cogen será de forma leve pero no piensan en sus padre y demás familia.
Ánimo equipo de gobierno,vais a conseguir lo que quereis,més pasta en la butxaca i el hospital plé. Enhorabuena.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal