Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 5 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira Ràdio presenta hui la programació de l’estiu

Entre les novetats, espais destinats a la història alzirenya, viatges o la ruta dels esmorzars per la ciutat


 

 

._000550

._000697 
 
 

Alzira Ràdio refresca la seua programació a partir del pròxim dilluns 5 de juliol amb un matí de nous continguts. Gastronomia, viatges, música i llibres és un bon còctel que oferirà cada matí El Dia per Davant des de les 9 del matí fins a les 13 hores per afrontar l’estiu amb una programació a prova de les altes temperatures i els colps de calor.

La setmana comença dilluns en clau femenina amb un espai destinat a les dones inventores basat en el llibre escrit per Sandra UVE Supermujeres superinventoras i un altre espai on les mascotes són les protagonistes. Amb la col•laboració de l’associació LaCua, cada setmana es presentaran les mascotes en adopció i acollida, s’inclou també les iniciatives de l’àrea de Benestar Animal de la Regidoria de Sanitat.

Dimarts, de la mà del cronista de la ciutat, Aurelià Layron viatjarem per la història d’Alzira des de 1939, mentre que dimecres el viatge el farem a diversos llocs del nostre territori a través de Terreta Tours, que ens presentarà opcions de viatge sense anar massa lluny.

La gastronomia estarà present dimecres i dijous. Amb la Ruta dels esmorzars, Alzira Ràdio donarà visibilitat als diferents locals de restauració alzirenys on fer una parada a l’hora d’esmorzar. Alternatives que ens presentarà Elian Vayà a peu de carrer.

Dijous serà el torn dels dinars amb l’espai On dinem, amb entrevistes amb els responsables dels bars i restaurants de la ciutat. I si el que ens agrada és llegir, l’espai Dones i lletres ens acostarà a la Biblioteca municipal per gaudir de llibres escrits per dones o en els quals són protagonistes. Un espai amb la col•laboració de la Directora de la Biblioteca municipal, Asun Perepérez.

I per últim, la música i l’entreteniment tindrà cabuda en el nou espai L’última i mon anem cada dia de 12 a 1 h. Un repàs a les efemèrides del dia amb música i molt d’humor. Tot això i més a partir de hui.

Ajuntament d’Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialMedios de Comunicación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 05/07/2021
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Benito - 05/07/2021
Administrador, ¿y por qué no las cumple? Le prometo que me las he leído y no veo donde está la falta. Escribo sobre algo público que sale de mis impuestos, ¿cuál es el problema? Este diario ya parece el bipartito y antes el bastidato: porque yo lo digo y punto.
Si quiere que todo nos parezca bien váyase de copiloto con el ovni de Rosa María a su planeta, que allí todo es paz y amor.
Ya lo cantan los Mojinos Escozios: "no tienes huevos, no tienes huevos..."
Xe què bo - 05/07/2021
El que sembra vents recull tempestats, això passa per acceptar sempre al benito, viejo, rosadedeu, alziro i demés ganao,
Açi sembla la bufa de la gamba
Aceitero - 05/07/2021
Uuuyyy Benito. A mí ssempre me censsura el bandido esste.
Ibn Ahmet Al-Mansur - 07/07/2021
Cheque bueno! Es bueno el cheque? Te has olvidado de mí. Triste estoy. Sólo vomitas basura.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal