Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de julio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 2.875 alumnes han participat en les diverses modalitats d’Activa’t amb l’Esport

Les activitats han tingut lloc des del 4 de maig fins al 23 de juny i han participat un total de tretze centres educatius d’Alzira


 

._000754
 

._000634
 

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha impulsat «Activa’t amb l’esport» una iniciativa dirigida als escolars amb diverses disciplines esportives i amb la finalitat de combatre el sedentarisme provocat per la pandèmia de la COVID-19.

L’activitat s’ha desenvolupat des del 4 de maig fins al 23 de juny i ha consistit a iniciar a l’alumnat inscrit en les disciplines esportives de pàdel, bàsquet, handbol, pilota, halterofília i natació.

Han participat un total de 2.875 alumnes de tretze centres educatius: Tirant lo Blanc; Santa Maria d’Aigües Vives; García Lorca; Federico Gracía Sanchiz; Alborxí; Gloria Fuertes; Lluís Vives; Carmen Picó; Blasco Ibañez; Sagrada Familia; Pintor Teodoro Andreu, Ausiàs Marc i Sants Patrons.

Les instal·lacions municipals utilitzades en els programes han sigut les pistes de pàdel de Venècia, Trinquet Municipal, gimnàs d’haterofília i la piscina d’estiu.

Pel que respecta a la participació d’alumnes per activitats 675 han escollit el bàsquet, 550 pàdel, 525 la piscina d’estiu, 425 han escollit la pilota, 375 halterofília, i finalment 325 l’handbol.

«Les activitats han sigut gratuïtes i han comptat amb el suport de professors i professores especialitzats en la pràctica de cada disciplina esportiva. Quant a la resposta ha sigut altament positiva, cosa que ens motiva per a cara el pròxim curs escolar impulsar noves activitats per a seguir propiciant l’activitat física d’una manera dinàmica, divertida, i amb un ambient idoni per a descobrir els múltiples beneficis saludables que ens aporta realitzat qualsevol activitat esportiva», segons Fernando Pascual, regidor de l’Àrea Esportiva.

Ajuntament d’Alzira 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal