Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 15 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira completa el cartell dels concerts de Sant Bernat amb La Oreja de Van Gogh i l’alacantina Samantha de OT

L’aforament al recinte firal serà de 2000 persones


._000520  
._000600

Tal i com ja es va anunciar el passat 26 de maig, el grup alzireny La Fúmiga és el plat fort per al dia de Sant Bernat,tot i que no estaran sols perquè es confirma que la jove Samantha Gilabert (OT) actuarà junt als alzirenys. Divendres 23 de juliol, al recinte firal ens presentaran el tema Ja no fa mal en el que col·laboren i que en pocs dies ha aconseguit arribar al numero 1 d’iTunes en tota Espanya.

El recinte firal també serà escenari del concert de La Oreja de Van Gogh, que  actuarà el dissabte 24  i de l’actuació de l’orquestra La Tribu amb l’espectacle Con mucho gusto que rememora la gira d’El gusto es nuestro protagonitzada per Ana Belen, Victor Manuel, Joan Manuel Serrat i Miquel Ríos.

“Hem mantes el nostre compromís professional amb els artistes que en 2020 anaven a oferir els seus espectacles a la nostra ciutat. La nostra intenció ha estat sempre poder oferir els concerts i activitats que vam haver d’ajornar a causa de la pandèmia” ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez.

El camp d’esports Venècia és el lloc escollit per encetar els concerts el dimecres 21 amb l’espectacle 500 noches, tributo a Sabina. El cartell es completa a la plaça Majoron podrem gaudir del musical juvenil Dando la nota, l’espectacle Divos i Divinas, eltribut a Camilo Sesto amb els millors temes de l’artista valencià i PiccolissimaSerenade de les orquestres Serenade i La Prometida.

Cal dir que totes les activitats s’adaptaran a la normativa COVID i algunes d’elles com les orquestres, han modificat el format per a fer un espectacle amb el públic assegut.D’acord amb la normativa sanitària, l’aforament al recinte firal serà per a 2000 persones. Pròximament es comunicarà tota la informació respecte a la venda d’entrades o recollida d’invitacions.

 

DIMECRES, 21 DE JULIOL

- 500 NOCHES. TRIBUTO A SABINA. Un espectacle que recrea els millors temes d’este polifacètic artista. Preu 3€. Camp d’Esports de Venècia. A les 22.30 hores.

-DANDO LA NOTA, EL MUSICAL. Un espectacle amb música en directe i amb una gran varietat d’actuacions. Plaça Major, a les 22.30 hores.

 

DIJOUS, 22 DE JULIOL

-Divos i Divinas. Un espectacle amb cançons de diverses èpoques i amb uns i unes intèrprets de primer nivell. Plaça Major a les 22.30 hores.

- La Tribu, amb CON MUCHO GUSTO. Un espectacle musical que rememora la famosa gira El Gusto es nuestro. Músics ens directe. Recinte Firal, a les 23.00 hores.

 

DIVENDRES, 23 DE JULIOL

-CAMILO SUPERSTAR. Espectacle musical que ens du les millors cançons d’este internacional artista. Plaça Major, a les 22.30 hores.

-SHAMANTA I LA FÚMIGA. Actuació de l’artista valenciana i del grup d’Alzira La Fúmiga, un dels més importants al panorama musical actual. Preu 8€. Recinte Firal, a les 23.00 hores.

 

DISSABTE, 24 DE JULIOL

-PICCOLÍSSIMA SERENADE. Un espectacle que uneix dos orquestres molt importants d’Alzira, la Prometida i la mítica Serenade. Un concert que ens recordarà els millors temes de tots els temps. Plaça Major, a les 22.30 hores

- LA OREJA DE VAN GOGH. Un clàssic ja dels escenaris de tot l’estat. Preu 8€ Recinte Firal, a les 23.00 hores.

-Paco Calonge, Lourdes Onrubia, Marta López.Actuació d’espectacle de varietats Parc Pere Crespí, a les 22.30 hores

 

Estan previstes altres actuacions més menudes i activitats per a xiquets i xiquetes que es detallaran en la programació completa pròximament

Ajuntament d'Alzira
 
 
 
 

._000590VD

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
FiestasSant Bernat
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal