Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar

Jornada de l’Estat de la Sanitat Vegetal en el Caqui
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira tracta l’estat de la 'Sanitat Vegetal'

Divendres 18 de juny, a la sala Rex Natura



._000754


.-000331

El proper divendres 18 de juny se celebra a Alzira la Jornada de l’Estat de la Sanitat Vegetal en el Caqui, organitzada per la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea de Ajuntament d’Alzira i la Universitat Politècnica de València. A les 17 hores de la vesprada, s’encetarà esta jornada a la sala Rex Natura d’Alzira, amb la inauguració i obertura per part de la Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà i el Secretari Autonòmic d'Agricultura, Roger Llanes.

També assistiran i donaran la benvinguda l’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el Director de la Càtedra d’Innovació i Recerca CLAU-IDEA i catedràtic de l’Escola d’Agrònoms, Bernardo Pascual. Al llarg de 6 intervencions breus es tractarà la problemàtica de les plagues del cultiu del kaki que estan dirigides principalment a llauradors de la producció del caqui, amés d’associacions, cooperatives i empreses relacionades.

 

Programa

-  Antonio Vicent Civera. Dr. Enginyer Agrònom.

Cap de la Unitat de Micologia del Institut Valencià d’Investigacions Agràries

-  Vicente Dalmau Sorli. Enginyer Agrònom.

Cap del Servei de Sanitat Vegetal i Protecció Fitosanitària; Conselleria d’Agricultura

-   Antonia Isabel Soto Sánchez. Enginyera Tècnica Agrícola; Dra. en Biologia

-   Professora Titular de Universitat, Dep. d'Ecosistemes Agroforestals.

-  Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural; U.P.V.

-  José María Soler Feliu. Dr. Enginyer Agrònom. Bayer CropScience

-  Ana Arévalo. Professional d’Agrobio

-  J. Pablo Mollá Inglada. Enginyer Agrònom. CORTEVA Agriscience

Moderador de la jornada: Alberto San Bautista, Director de l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural. A més, hi haurà una pausa en la que es podrà degustar un aperitiu per a tots els assistents.

 

Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea

El passat mes de novembre, en la Universitat Politècnica de València, va tindre lloc la signatura d’esta càtedra a càrrec de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i del rector de la universitat, Francisco Mora. Es tracta d’un acord dirigit fonamentalment a la promoció i el desenvolupament de la investigació i innovació en l'àmbit tecnològic tant en el camp agrari com mediambiental.

Dins de les matèries tractades, s’ha encetat la planificació per a crear un microweb que arreplegue el contingut de la càtedra, la seua difusió a tots els interessats, així com s’ha indicat que l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la UPV, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Alzira seran l’escenari per a portar a terme les diferents activitats de formació, col·laboracions, beques, conferències o per a portar a terme la gestió de pràctiques en empreses.

Ajuntament d’Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal