Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de junio de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Memorial Nacho Barberá se celebrarà del 18 al 20 de juny en el camp de Venècia

En el torneig es jugaran partits de futbol 8 i futbol 11 al llarg de tot el cap de setmana



.-000006

._000472

Hui ha tingut lloc en l’Ajuntament d’Alzira l’acte de presentació del Memorial Nacho Barberá, que se celebrarà entre el 18 i el 20 de juny en les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports de Venècia. Sens dubte, és una edició especial, ja que suposa fer un pas endavant després de les restriccions de l’últim any a causa de la pandèmia de la COVID-19.

La recaptació del torneig, com en les edicions anteriors, es destinarà a la investigació de la mort sobtada que porta a terme l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe. A més, a la recaptació caldrà afegir l’aportació solidària que realitzarà l’empresa alzirenya Clear Pet, fruit de l’acord de col·laboració signat entre els directius de l’empresa i la Regidoria d’Esports. 

En l’acte han estat presents Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Fernando Pascual, regidor d’Esports; Fernando Barberá, pare de Nacho i impulsor del memorial que du el nom del fill; Máximo Vento, de l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe; Aitana Braza, investigadora de Cardiopaties familiars i mort sobtada; Salvador Gomar, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana; Borja Martínez, director gerent de Clear Pet, i Juan Antonio Sanjuán, president de la UD Alzira.

En el torneig es jugaran partits de futbol 8 i futbol 11 al llarg de tot el cap de setmana. Uns enfrontaments on, més enllà de l’esportiu, cal afegir-hi l’esforç, la il·lusió i l’altruisme de tots els qui amb la seua entrada contribuiran al fet que es mantinga viva la flama de l’esperança per tal de seguir investigant entorn de la mort sobtada.

Alzira, a través del Memorial, unix esport i investigació científica ajudant a col·laborar en les iniciatives encaminades a millorar les revisions mèdiques fent-les més exhaustives.

Ajuntament d’Alzira

 

.-000100 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFutbol. General
SocialHomenajes, Premios y CelebracionesHumanismo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Salvador - 11/06/2021
Maravillosa iniciativa, prevención médica - investigación - a través del deporte y de la dieta cardiosaludable.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal