Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.902 Fotografías: 108.889 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 13 de mayo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fins el 10 de juny es podrá visitar, a la Casa de la Cultura d’Alzira, l'exposició Sèries 04

Que recull el treball de l'artista londinenca Celia Kettle



._000818 

L'exposició SÈRIES.04, recull el treball de l'artista londinenca, Celia Kettle. Es tracta d’un recull de les obres produïdes els últims cinc anys, que s’estructuren en 4 sèries: Copas y Manos, De los Océanos, Mundos Cambiantes i Dear Marjorie.

Divendres 14 de maig a les 18.30 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració d’esta exposició que es podrà visitar i gaudir fins el proper dia 10 de juny.

El regidor de cultura, Alfred Aranda, estarà present a l’acte d’inauguració junt a l’artista, la comissària de l’exposició i la directora de la Casa de Cultura.  “Estem molt satisfets de donar suport i difusió a l’obra d’esta artista que ens mostra una gran varietat d’opcions gràfiques i imatges molt suggerents. Personalment destacaria el gran domini de les pintures fetes o relacionades amb l’aigua. Unes peces delicades, objectes propers i cercles ben vius que emanen frescor, llum i fantasia.”, ha explicat el regidor.

La comissària de l’exposició, Sales Prats, descriu el seu treball com una combinació de pintura, escultura, fotografia i vídeo, enfocant-se en la importància dels materials i objectes per a evocar un reflex poètic d'estats emocionals. “una part important del seu procés, consistix a explorar les qualitats físiques dels objectes reals que està tractant de representar”

Celia considera que la seua obra segueix el camí d'Eva Hesse, Anselm Kiefer i Anish Kapoor el treball dels quals és multidisciplinari i explora les qualitats de diferents materials per a expressar la seua visió personal i espiritual. Sovint utilitza llenços ja usats la qual cosa li permet crear textures sobre les quals flueixen i assenten les aiguades diluïdes d'aquarel·la i acrílics.

 
sèries.04

L'exposició que tenim ara a l’abast mostra en primer lloc en “Copas y Manos” la necessitat de les relacions personals; Celia Kettle havia passat un període d’absència personal i creativa però es va enamorar de nou i del treball va sorgir el gest d’una copa omplida, que agafada amb les mans, tot fent una mirada als altres per comunicar-nos, inicia el principi d’una història que contar: les relacions humanes.
El seu món interior, els sentiments que aleshores eren essencials en la seua obra, comença a ampliar perspectives amb la sèrie “De los Océanos”. La intensitat emocional és com l’aigua que s’expandeix generosament com a oceans i la línia que dibuixa la vora defineix els seus límits i la relació amb l'espai circumdant; un espai ple d'incertesa i inestabilitat.

En “Mundos Cambiantes” utilitza el cercle d’una copa que fins ara havia fet referència a l’individu social l’utilitza ara per representar la imatge del planeta. Celia expressa la seua preocupació per l’impacte ambiental produït per l’esser humà a partir de les polítiques dels EEUU al 2018 a París retirant l’acord climàtic; aleshores es va abstraure cap al compromís d’expressar la desintegració i com l’aigua, part fonamental   dels éssers  vius i de la seua obra, podria fluir des de la vida a la perillosa transformació de la destrucció.

Amb ”Dear Marjorie” Celia ens conta una història romàntica familiar que en el temps de confinament va descobrir en trobar-se per casa una carta que parlava d’emigració cap a l’altra part de l'oceà en temps delicats al seu país, de desitjos difícils , de relacions que semblen impossibles però que afortunadament els anys porten el regal de retrobaments. Com una narració, amb un llenguatge pictòric diferent de les altres sèries, mostra la sensibilitat dolça del dibuix i color que recorden la seua infantesa, els records inesborrables d’altres temps

Ajuntament d’Alzira

 


._000677

._000591 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal