Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de abril de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Aprovades les bases per a la tercera fase del Pla Resistir al comerç tèxtil, calcer i arts gràfiques, entre altres

Del 3 al 14 de maig es podran presentar les sol·licituds per la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira



 ._000736

._000766

 

Ahir s’aprovaven en Junta de Govern Extraordinària les bases per a la tercera fase del Pla Resistir, que anirà destinat al comerç de tèxtil, calcer, arts gràfiques i altres activitats d’impressió, papereries, serveis de transport terrestre i edició de periòdics.

La comissió del Pla Resistir ha elaborat les bases d’esta tercera convocatòria en la qual s’han inclòs noves activitats entre les permeses al Real Decret-Llei 5/2021 de 12 de març. El import que es destinarà a la tercera fase és de 353.314 euros.

Del 3 al 14 de maig es podran presentar les sol·licituds per la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira, a la qual es podrà accedir en el següent enllaç.

“Hem treballat en esta tercera convocatòria a partir del romanent dirigida a sectors que, inicialment, no estaven reconeguts per a rebre les ajudes de la primera i la segona fase, principalment del comerç i dels sectors gràfics. La Generalitat contemplava al decret la possibilitat d’ajudar a altres sectors que també s’han vist afectats per la pandèmia i mentre quede romanent, així ho farem. Recordem que el que no es gaste del Pla Resistir cal retornar-ho per això la determinació és anar ampliant a diferents sectors segons es va confirmant que queda romanent”, ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

Els interessats poden consultar les bases completes ací.

Esta setmana la comissió de valoració portava a terme el tancament de la segona fase de les ajudes, orientades al sector de la festa i oci. En total s'han presentat 67 sol·licituds, de les quals s'han aprovat 57, només 10 han estat descartades per duplicitat o per incompliment dels requisits. S'han abonat un total de 126.600 euros.

Segons ha explicat el regidor d’Hisenda, Albert Furió “estem donant curs a les sol·licituds amb la màxima celeritat, i així anem a continuar fent-ho per a que els nostres autònoms i empreses disposen de l’ajuda tan prompte com siga possible, de fet som un dels ajuntaments que més avançats porta els tràmits del Pla Resistir i ja ens trobem a la tercera convocatòria”

 
PLA RESISTIR

Les ajudes de Pla Resistir Ajuntaments, són compatibles amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents de qualssevol administració o ens públics o privats nacional, de la Unió Europea o d'organismes internacionals, i concedits per a la mateixa finalitat, dirigides a cobrir despeses corrents des d'abril de 2020, tenen una quantitat fixa de 2.000€ per cada persona treballadora autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores i d’una quantitat fixa de 200€ per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d'aquestes microempreses i persones treballadores autònomes.

El Pla Resistir que a Alzira compta amb 1.149.000 euros dels quals l’aportació de l’Ajuntament és de 172.000 euros.

Ajuntament d’Alzira 

 


._000743

._000798

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasSubvenciones, Ayudas y Empleo
EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal