Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 9 de marzo de 2021
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Ajuntament d’Alzira repartix 6.000 mascaretes a residències, centres educatius i associacions

Han estat donades per part de la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies



._000596 

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat este matí  el repartiment de 6000 mascaretes quirúrgiques entre el personal de serveis essencials com els de centres educatius, residències de la ciutat i associacions que treballen per a salvaguardar la vulnerabilitat de la ciutadania.

Es tracta de mascaretes que han estat donades per part de la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) amb l’objectiu de garantir la seguretat ciutadana.

Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha destacat que “amb esta actuació, coordinada entre diferents institucions, es tracta de millorar la situació tan complicada que estem vivint. A més, ha assegurat, des de l’equip de govern continuarem treballant i realitzant estes tasques de col•laboració i repartiment de material que ajuden, entre altres, a acceptar esta nova normalitat i a garantir les necessitats ciutadanes de la població.

Així mateix, des de l’ajuntament es trasllada a la Subdelegació del Govern l’agraïment per la donació d’este material sanitari que immediatament s’ha procedit a repartir junt a una carta explicativa.

 “Com ja vam fer en ocasions anteriors, en què vam repartir material entre les associacions i clubs esportius, en este moment hem organitzat els recursos municipals per a fer este repartiment als sectors indicats per la Delegació”, ha afegit l’alcalde.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

._000591

._000682

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, SanidadServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Eugenio - 09/03/2021
A buenas horas. Cuando cuestan 30 centimos el super.
Mientras las mascarillas FP2 siguen gravadas con el 21 por ciento.
Propaganda, postureo y poca gestión
Ximo - 10/03/2021
Molt de FFP1, FFP2, FFP3, P1, P2 y hosties, pero jo porte la mateixa mascarilla des de que comença la pandemia, que me la va fer la meua dona en casa i no he agarrat ni un costipat.
Aço es igual que en la policía que hui en dia pareixen Rambo i tots se riuen d'ells i fa sixanta anys un guardia civil panxut en un xulit que pegaba se cagaben tots

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal