Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de octubre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Turisme facilitarà tovalletes higienitzants individuals als hostalers d’Alzira que ho sol·liciten

“Amb esta iniciativa contribuïm a garantir la seguretat dels clients i treballadors d’un dels sectors més castigats per la pandèmia”


._000788


.-000367

._000763

Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira s’ha realitzat un esforç per tal d’ajudar els hostalers de la ciutat en estos temps en què cal ser més cautelosos que mai i complir amb unes estrictes mesures d’higiene per tal de fer front a la pandèmia de la Covid-19.

La iniciativa sorgida des de Turisme és la de facilitar als bars i restaurants d’Alzira que ho sol·liciten un lot de tovalletes higienitzant d’un sol ús, amb el lema Alzira, Turisme Responsable, per a contribuir a complir les normes sanitàries i ajudar el sector hostaler en estos temps d’incertesa.

Tot aquell bar o restaurant alzireny que desitge rebre les tovalletes deu sol·licitar-ho abans del 10 de novembre en el correu [email protected] aportant el nom de l’establiment i l’adreça.

Finalitzat el termini de sol·licitud, es farà el repartiment. «Des de la Regidoria de Turisme volem posar-nos al costat dels nostres hostalers per tal d’ajudar-los a fer front als efectes de la crisi de la Covid-19. Amb esta iniciativa contribuïm a garantir la seguretat dels clients i treballadors d’un dels sectors més castigats per la pandèmia mundial, a la qual estem entre totes i tots tractant de combatre», manifesta la regidora encarregada de l’àrea de Turisme, Isabel Aguilar.

Alzira és una ciutat de servicis que rep a diari la visita de veïns d’altres localitats per tal de realitzar els seus tràmits burocràtics, amb la qual cosa l’activitat hostalera en essencial a l’hora de desdejunar, esmorzar o prendre un café és per eixe motiu que volem cooperar en el sector per tal de facilitar-los el desenvolupament de la seua activitat, que contribuïx a donar una imatge acollidora i amable de la nostra localitat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 

._000556


._000767

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal