--> Alzira convoca les ajudes per a estudiants del curs 2020/21 - elseisdoble.com

Miércoles, 20 de enero de 2021 Edición diaria nº 5.038 Año: 14 Noticias: 37.829 Fotografías: 97.957 Comentarios de usuarios: 114.487
EL SEIS DOBLE
miércoles, 9 de septiembre de 2020
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira convoca les ajudes per a estudiants del curs 2020/21

A partir del 15 de setembre es poden sol·licitar les ajudes per a transport i material escolar per a segon cicle d’Infantil


._000596 

._000723

A partir del dimarts 15 de setembre i fins al pròxim 15 d’octubre es poden sol·licitar les ajudes de l’Ajuntament d’Alzira per a transport escolar d’estudiants universitaris, cicles formatius i ensenyances superiors. També en el mateix termini es podran demanar les ajudes per col·laborar amb les despeses realitzades per les famílies empadronades a Alzira per a la compra del material escolar de l'alumnat del 2n cicle d'Educació Infantil, matriculats a Alzira.

“Es tracta d’ajudes que busquen col·laborar amb les despeses de les famílies i que s’atorguen segons el criteri de concurrència competitiva. En el cas de les de material escolar, es destinen únicament al segon cicle d’Educació Infantil, ja que són l’única franja d’edat que queda fora de la xarxa de llibres”, assegura la regidora, Maria Calvo.

Ambdues convocatòries estaran disponibles en el web a partir del 15 de setembre des de l’enllaç de la publicació, on també es poden consultar els requisits, objecte de la convocatòria o els motius d’exclusió.

 

Ajudes al transport


Material escolar

 

Els interessats a sol·licitar les ajudes han de fer-ho: 

Preferentment  a través de la seu electrònica mitjançant el tràmit d'educació amb el nom “Transporte de Estudiantes del Ayuntamiento de Alzira”: https://sedeelectronica.alzira.es/PortalCiudadano/tramites/tramite.do?formAction=btShow&t=3458

De forma presencial en la Clau, amb cita prèvia que es pot demanar des de citaprevia.alzira.es.

Altres formes que contempla l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques dirigida a l'alcalde-president, dins del termini del 15 de setembre al 15 d'octubre de 2020, tots dos inclusivament.

Les persones sol·licitants hauran de presentar la documentació següent:

 

Per a transport escolar 

Instància específica.

Autorització per a consultar la renda dels membres de la unitat familiar.

- Documentació acreditativa d'estar matriculat/ada en algun centre educatiu per al curs 2020-2021

- Llibre de família.

-  Mèrits i circumstàncies (opcional) que es vullguen fer valdre, que hauran d'acompanyar-se juntament amb els documents de sol·licitud, degudament documentats i vigents durant el termini de presentació.

- Document acreditatiu del compte bancari. Es podran aportar qualsevol dels següents documents: llibreta bancària, certificat electrònic de banca en línia, o model normalitzat de manteniment de tercers segellat pel banc. La persona sol·licitant ha de ser la titular del compte corrent. En este compte corrent (IBAN complet) se li abonarà l'ajuda en cas de ser concedida. En cas de ser menor, el/la titular del compte ha de ser la mateixa persona que realitza la sol·licitud en nom del/a menor.

 

Per a material escolar

-  Instància específica del procediment.

- Documentació acreditativa d'estar matriculat en el 2n cicle d'Educació Infantil en algun dels centres públics o privats-concertats d'Alzira en el curs 2020-2021.

- Factura del material escolar adquirit per a este curs escolar, emesa a nom del/la beneficiari/ària (pare/mare/tutor/a). La factura ha de detallar la relació del material i el seu import. En cas d'haver sigut adquirit en el centre, certificat del centre.

- Document acreditatiu del compte bancari. Es podran aportar qualsevol dels següents documents: llibreta bancària, certificat electrònic de banca en línia, o model normalitzat de manteniment de tercers segellat pel banc. La persona sol·licitant ha de ser la titular del compte corrent. En este compte corrent (IBAN complet) se li abonarà l'ajuda en cas de ser concedida. En cas de ser menor, el/la titular del compte ha de ser la mateixa persona que realitza la sol·licitud en nom del/a menor.

-  Autorització per a consultar la renda dels membres de la unitat familiar, especificada en la base cinquena, punt 1.

- Llibre de família (tots els fulls en què conste la unitat familiar). 

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

._000718

._000742

.-000415

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿Qué abunda en el desierto? Arena, agua, gas o árboles
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.