Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de enero de 2020
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 La VI Duatló d’Alzira estrena circuit

El recorregut de carrera a peu i bicicleta tindrà l’eixida i meta al passeig fluvial d’Alzira, a les 11:30 hores del proper diumenge



._000715

 ._000703

El pròxim 26 de Gener del 2020 es realitzarà el Duatló de la Ciutat d´Alzira, que enguany constarà d'una única prova.

Hui s’ha presentant en roda de premsa esta sisena edició, on ha assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor d’Esports, Fernando Pascual i la representant del Club de Triatló Gema Sanchís.

 

 

El VI Duatló d´Alzira serà de distància sprint i constarà de 5,450 km de carrera a peu a dos voltes, seguits de 20,400 km de ciclisme a quatre voltes, finalitzant amb 2,725 km de carrera a peu, a una única volta.

Pel que respecta als circuits, enguany s’ha modificat, la primera carrera a peu s’inicia al recinte firal, passant per una de les principals avingudes de la ciutat, i pel seu passeig fluvial, i recorrent part del circuit de cross del poliesportiu Jorge Martínez Aspar, mentre que el circuit de bicicleta creua l'emblemàtic pont de ferro per a recórrer part del polígon industrial nº1 i tornar a l'entramat urbà per les amples avingudes del barri de Tulell, sent un circuit totalment pla, i l’última part de carrera a peu, pel passeig fluvial i dins del circuit de cross del poliesportiu, tenint la meta al mateix recinte firal on es troben els boxes. Tota la informació dels circuits està disponible a Facebook.

Es tracta d’una prova limitada a 500 participants. Les inscripcions es realitzaran a través la pàgina de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, en www.triatloalzira.es.

Es pot consultar la informació detallada fent clic ací.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

._000678
 
.-000295  
 ._000546
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesAtletismo
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal