Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de junio de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Bloc Jove d’Alzira demana més llocs d’estudi durant l’època d’exàmens

Jose Beteta: “Els joves alzirenys opten per biblioteques de localitats veïnes o de la Ciutat de València davant del col•lapse de la Biblioteca Municipal”


Bona part de la joventut alzirenya es troba estos dies en plena época d’exàmens, amb la qual cosa les actuals instal·lacions de la Biblioteca Municipal es plenen d’estudiants que han de fer cua per tal de tindre lloc per a estudiar. Molts joves, finalment, opten per biblioteques de localitats veïnes com Carcaixent o de la Ciutat de València davant del col·lapse de la Biblioteca d’Alzira. Considerem que Alzira com a capital comarcal deu millorar el servei públic de biblioteca.

Per este motiu, des del BLOC JOVE d’Alzira demanem solucions al respecte i plantegem la necessitat d’habilitar espais d’estudi durant estes setmanes d’exàmens. La nostra ciutat compta amb instal·lacions que podrien suplir la carència de lloc que pateix la nostra Biblioteca, com per exemple aules de col·legis i instituts públics i, fins i tot, la pròpia Casa de la Cultura.

També optem, inclús, per ampliar l’horari d’obertura dels llocs d’estudi si fóra necessari ja que a molts joves l’horari actual -de 9 a 14 i de 16 a 20,30 entre setmana i de 10 a 14 hores el dissabte- els resulta insuficient.

Amb esta iniciativa d’ampliar els horaris l’Ajuntament milloraria el servei públic als ciutadans i crearia llocs de treball.

Mentre la nova Biblioteca no estiga a la disposició dels joves alzirenys, creiem que és necessari que l’Ajuntament d’Alzira tinga previst donar solución als problemes d’espai que genera la massiva afluència de joves en exàmens tant en esta ocasió com en futures convocatòries.

Jose Beteta

Secretari Local del BLOC JOVE d'Alzira

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

paquita - 14/06/2010
Sr. Beteta deberían colocar en cada calle una biblioteca, tiene usted razón. Estudiar no estudiarán pero en la puerta de la calle fumando seguro que estarán. Lo que hay que oir señor!!!!!!!!!!
Jose Beteta - 15/06/2010
Senyora Paquita, poca feina tindrà quan es dedica a vore com "fumem". Per cert, si me coneguera bé sabria que no fume. Si té temps li aconselle que se passe per la Biblioteca. Com bé sabrà hi ha dos aules, la "infantil" i la "sénior". Doncs bé, hui per hui la infantil servix també per als majors ja que no caben en la seua.

Que vinga prompte la nova Biblioteca és el que dessitgem tots, però mentrestant necessitem solucions. Quina proposa vosté?
wesley Snipes - 15/06/2010
La verdad que la biblioteca de Alzira es de risa. Quiza para antes de las elecciones tengamos la foto con algo llamado biblioteca
HayacK - 15/06/2010
Con lo facil que es habilitar un local de los muchos que tiene el ayuntamiento de Alzira por ahí desperdigados como sala de estudio. Pero para eso hace falta voluntad. Pero como no hay donde hacerse la foto...
Benito - 15/06/2010
"Mentre la nova Biblioteca no estiga a la disposició dels joves alzirenys".
¿Por qué se le llama la nueva biblioteca? Desde la primera legislatura del PP que se decía que se iba ha construir. Cuando la terminen habrá que pensar en otra porque esta quedará obsoleta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal