Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de octubre de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 MUMARTE engloba totes les activitats del MUMA de l’últim trimestre de l’any

Una exposició de La Pantanà mostrarà les imatges més impactants d'aquell 20 d'octubre de 1982


.-000448 
 ._000603

Una vegada acabat el període estival el MUMA, Museu Municipal d’Alzira, reprén la seua activitat expositiva i d’excursions, amb una programació d’activitats de tardor anomenada MUMARTE.

Per a este últim trimestre de l’any MUMARTE oferix les següents propostes:

 “Amb els ulls d’Artemisia”, a la Casa d’Alós, del 16 d’octubre al 24 de novembre, a càrrec de l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca. Comptarà amb una teatralització per a la seua inauguració el 16 d’octubre, a les 19.30 hores.

 “La Patanada de Tous, aigua, por, fang i dolor”, a la sala temporal I del MUMA, del 17 d’octubre al 31 de desembre. Un recorregut per les imatges més impactants de la pantanada aportades per Pep Pelechà, Ramón Salavert i Enric Yusá. Inauguració dia 17 d’este mes, a les 19.30 hores.

La sala temporal II del MUMA albergarà, des del 17 d’octubre, a les 20 hores, fins al 31 de desembre, l’exposició de pintura de la col•lecció de Salvador Ausina, una sèrie d’obres de pintors valencians dels segles XIX i XX cedides per Salvador Ausina i la seua dona Ana Pepiol a la ciutat d’Alzira, que podran ser admirades junt amb alguns dels quadres propis d’este alzireny autodidacte apassionat per la pintura.

El divendres 18 d’octubre s’inaugurarà la remodelació de la Sala Teodoro Andreu al MUMA, que alberga alguns dels treballs realitzats per este pintor de la nostra ciutat i del que diuen que va ser deixeble de Joaquim Sorolla. Tindrà lloc la presentació a càrrec de Maria Castell i Susana Martín de la restauració del quadre Tres roses i un pomell, realitzada per l’Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València.

També eixe mateix divendres, però a les 18 hores, el saló d’actes del MUMA acollirà la presentació del poemari Des de l’imsomni, de Teresa M. March.

El dilluns 20 d’octubre, a les 20 hores, la Junta Local Fallera inaugurarà al MUMA l’exposició dels vestits de les Falleres Majors d’Alzira 2020 i les seues corts d’honor, que podrà visitar-se fins al dia 31.

Excursió a Montesa per al dissabte 26 d’octubre. Eixida, a les 9 del matí en autobús des de la plaça del Regne. La tornada està prevista cap a les 21 hores. El preu de l’activitat és de 20 euros i inclou: autobús, entrades, guies i dinar. Informació i venda de tiquets en Tourist Info de la plaça del Regne i en el MUMA.

El diumenge 15 de desembre, pujada del Betlem a l’Ouet de la Casella, eixida a les 9 del matí, des del bar de la Casella. La baixada està prevista per al 12 de gener de 2020.

I per finalitzar el trimestre d’activitats MUMARTE, commemoració del 30 de desembre, amb la possibilitat de fer-te una fotografia amb Jaume I en la sala Sucro del MUMA.

Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni Cultural, anima a totes i tots a participar de les activitats del MUMARTE, des d’este mes fins a desembre.

Per últim, cal recordar l’horari de visita; de dimarts a dissabte d’11 a 13 hores i de 17 a 20 hores; pel que fa al diumenge l’horari és d’11 a 13.30 hores.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000500
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal