Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 28 de septiembre de 2019
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Més de 7.000 persones utilitzen regularment les instal•lacions esportives municipals d'Alzira

A tot açò cal sumar els diversos esdeveniments esportius extraordinaris


._000646
._000599

Alzira pot presumir de ser una ciutat on la pràctica de l’esport és molt elevada, la qual cosa deriva en tots els beneficis físics que això comporta.

Tenint en compte l’informe relatiu d’ocupació de les instal•lacions esportives municipals en la temporada 2018-19, es desprén que les diverses entitats i clubs esportius han pogut gaudir de totes les instal•lacions esportives municipals, fet que ha possibilitat acollir tant els entrenaments com les diverses competicions dels equips de prop de 40 clubs esportius, a més d’associacions (AEPA, CEPAIM, ADISCAP, AFARADEM...), així com de diversos centres educatius locals.

Per altra banda, s’ha donat servei de manera extraordinària a diferents esdeveniments esportius de centres educatius, federacions, els mateixos clubs, i inclús s’han organitzat, per un costat, campionats esportius, per part del Departament d’Esports, dirigit als escolars amb una participació de 300 xiquets i xiquetes d’Alzira i el programa Alzira Camina, amb col•laboració dels departaments de Serveis Socials i Sanitat.

A tot açò cal sumar els diversos esdeveniments esportius extraordinaris com la jornada autonòmica de Jocs Escolars d’Educació Especial, el Campionat Autonòmic de Karate Infantil, l’Autonòmic de Natació, la Copa d’Espanya d’Halterofília, les finals provincials de Tenis Taula, l’Open Ciutat d’Alzira de Taekwondo, l’Olimpíada Escolar d’Atletisme, l’Encontre Provincial d’Atletisme Adaptat, el TORCAF, la Copa de la Reina de Rugbi, les dotze i vint-i-quatre hores de Futbol Sala, Volta a Peu, Mitja Marató i 10 K Atletisme, la Carrera Popular contra el Càncer i el Ciclocròs Ciutat d’Alzira, a més de totes i cadascuna de les competicions oficials que es duen a terme tots els caps de setmana en què es desenvolupen competicions federades de totes les disciplines esportives.  

El Fernando Pascual, regidor d’Esports, valora molt l’elevada pràctica de l’esport a la ciutat d’Alzira, ja que atenent les dades d’usuaris podem dir que més de 7.000 veïnes i veïns realitzen algun esport regularment, la qual cosa convertix el sector d’esportistes alzirenys en un dels més nombrosos de la nostra localitat. “És cert que eixe continu ús de les instal•lacions esportives requerix un manteniment per tal d’oferir un bon servei als usuaris, per això he iniciat una ronda de converses amb els representants dels diversos clubs de la ciutat per tal d’anar prenent bona nota de quines són les principals deficiències a les quals anar podent donar solució”, segons el regidor d’Esports.      

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
._000602 
._000605



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Luiset - 29/09/2019
7000 persones + 7000 millons de mosquits i rantelles.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal