Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 6 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto: Alzira Futbol Sala
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala blinda el Palau d'Esports (5-2)

Els de Braulio Correal s'imposaren al Círculo de Burgos i continuen imbatuts a casa


 

._000555

L'Alzira Futbol Sala continua sense deixar escapar cap punt en el Palau d'Esports. Els de Braulio Correal varen mantenir la condició d'equip imbatut com a local després de guanyar per 5 gols a 2 al Juventud del Círculo de Burgos en el pavelló alzireny, amb remuntada inclosa.

Tot i que els tres punts es quedaren a casa, fou l'equip burgalés l'encarregat d'obrir el marcador quan encara no s'havia complit un minut de partit, amb un gol en pròpia porta -segons l'acta del partit- que poc es celebra, ja que el baló isqué escopit de la xarxa despertant dubtes en jugadors i aficionats. Aquest 0-1 donà confiança a l'equip visitant, que es va trobar a gust en la fusta en els primers instants, i fins i tot va aconseguir fer el segon gol per mitjà de David Rodríguez.

La jugada no fou dolenta pel gol solament, sinó que a més a més el porter de l'Alzira, Álvaro Llopis, es va haver de retirar lesionat deixant el seu lloc a l'alzireny Víctor Torres. A mesura que passaren els minuts, el conjunt riberenc guanyà terreny i, amb el suport de la graderia, aconseguiren remuntar el partit abans del descans.

Primer acurtà distàncies Rafa Ara dirigint a dins la porteria una assistència de Xusi; un minut després, Molo empatava amb un tir des de l'esquerra que es colà per l'escaire i, per a consolidar el canvi de guió, Carlos Carreras finalitzava amb un encert una llarguíssima possessió dels locals.

Després del descans, el partit es tornà a equilibrar, amb els dos equips buscant la porteria contrària, però sense massa sort. Superat l'equador del partit, unes mans claríssimes d'un jugador visitant dins l'àrea es convertiren en penal. Des dels 5 metres, Xavi López no fallà i augmentà l'avantatge a dues dianes. Immediatament després, Pau Bellés rematava en el segon pal un baló servit per Xusi.

Els Círculo de Burgos ho intentà amb porter jugador quan encara restaven set minuts per al final del partit, però la sòlida defensa de l'Alzira evità qualsevol mena d'esglai. Els tres punts es quedaren a casa, amb la condició d'imbatut intacta. L'Alzira ja suma 18 punts i continua quart en la classificació després de vuit jornades.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000556



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal