Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 18 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Alzira Futbol Sala deixa bones sensacions tot i perdre a Guadalajara (4-3)

Els de Braulio Correal gaudiren de nombroses ocasions vora al final del partit que no aconseguiren finalitzar


 

._000520

L’Alzira Futbol Sala ja ha començat la il·lusionant temporada en la 2a Divisió B de Futbol Sala. Els de Braulio Correal varen caure el passat dissabte per 4 gols a 3, en el Poliesportiu San José, davant el Ciudad de Guadalajara. Tot i això, l’equip riberenc va deixar en una grandíssima imatge que convida a l’optimisme de cara als pròxims encontres.

L’equip local no tardà massa a avançar-se en el marcador amb dues dianes quasi consecutives. A partir d’ací, el Nítida va haver d’adaptar-se prompte per tal de neutralitzar al rival. Llavors els minuts avançaren sense esglais, inclús frustrant algun intent de celebració per parts dels aficionats visitants que es desplaçaren a Guadalajara.

En la recta final del primer temps, l’Alzira empatà l’encontre. Primer, Xusi acurtava distàncies en espentar una assistència de Jaume, després d’una gran passada llarga del porter Álvaro. I segons després, era el capità Xavi López qui aprofitava un gran servei de Rafa Ara amb el muscle per a introduir el baló a la xarxa. Malauradament, aquest marcador no fou definitiu en els primers 20 minuts. El Ciudad de Guadalajara encara es va posar per davant amb un potent xut llunyà abans del descans.

En la represa, els locals ràpidament augmentaren la diferència a dos gols. Però l’Alzira va continuar amb el bon joc del final del primer acte. Arribaren ocasions per als dos, amb contracolps ràpids i efímers, que tots quedaren en res. Superada la mitja hora, els de Braulio Correal agafaren el control de l’encontre i, aleshores, desenvoluparen el seu joc en camp contrari, però el baló no tingué cap intenció d’entrar. En aquest segon temps, Rafa Ara fou l’únic que va aconseguir convéncer a l’esfèric perquè es clavara dins la porteria i així posar el 4-3. L’empat, finalment, encara que l’Alzira ho intentà, no arribà mai.

El pròxim dissabte la 2a Divisió B de futbol sala arriba al Palau d’Esports d’Alzira 10 anys després. L’Alzira Futbol Sala s’enfrontarà al Santurtzi a partir de les 17 hores. El club alzireny continuarà la venda d’abonaments i carnets de soci durant esta setmana prèvia: dimarts i dijous, de 18 a 21 hores, en les oficines del Fontana Mogort.

Alzira Futbol Sala

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 


 

 .-000137

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal