Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.829 Fotografías: 108.806 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
viernes, 3 de agosto de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Rafa Ara, nou jugador de l'Alzira Futbol Sala

El pivot valencià gaudeix d’experiència en la Primera i la Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala


 
 
._000555
 

Després de les gestions que han permés a l'Alzira Futbol Sala jugar en 2a Divisió B, la directiva del conjunt riberenc s’ha posat a la feina per tal configurar una plantilla competitiva. Els moviments d’aquests últims dies han desembocat en la incorporació a l’equip del golejador de 28 anys Rafa Ara, qui arriba d’El Pilar –de 3a Divisió-després de fer 35 dianes.

Però la trajectòria del pivot va més enllà. Ara acumula experiència en la Primera i la Segona Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) amb Llevant i UPV Maristas, respectivament. El ja jugador de l'Alzira formà part de l’equip universitari de la Divisió de Plata entre els anys 2009 i 2013 (42 gols). Després d’un any dedicat als estudis, arrancà la temporada 2014-2015 amb el filial del Llevant, entrenat pel mateix Braulio Correal, però al cap de tres mesos, i després d’enviar el baló dins la xarxa en 22 ocasions, passà a formar part de la primera plantilla granota en la màxima categoria del futbol sala nacional.

Des d’aleshores, Ara ha defensat la samarreta d’El Pilar, equip amb el qual ha aconseguit un títol de pitxitxi, un campionat de 3a Divisió i un registre de 109 gols en tres temporades. Dins del seu currículum, també destaquen els dos títols del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU), així com el títol del Campionat d’Europa Universitari (CEU) que guanyà a Finlàndia amb la Universitat Politècnica de València. Aquests èxits el portaren en 2012 a disputar amb la Selecció Espanyola el Mundial de Futbol Sala Universitari a terres portugueses.

Amb aquest fitxatge, l'Alzira FS s’assegura qualitat en els últims metres, corpulència, habilitat amb les dues cames i gran olfacte golejador. Rafa Ara promet “treball i compromís”. “La 2a B és nova per a mi, però estic convençut que farem una grandíssima temporada”, ha garantit el jugador.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532


Cos tècnic

El club alzireny també ha confirmat les renovacions de Braulio Correal com a entrenador de l’equip i de Paco Matamoros, qui tindrà tasques de 2n tècnic i de preparador de porters. Pel que fa al material, Juan Expósito ‘el Sosio’ continuarà desenvolupant aquesta feina. A l’staff s’uneixen Virgilio García, com a ajudant tècnic, Dani García, com a preparador físic i, per últim, Kiko Llorens, excapità de l'Alzira, el qual encetarà aquesta nova etapa com a delegat. 

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 


.-000048
 .-000006
.-000342 
._000530

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal