Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 30 de julio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira Ràdio i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes signen un conveni de col·laboració amb À Punt

Facilitarà l’elaboració de producció conjunta o la utilització de recursos tecnològics i immobles, entre altres coses


 
._000526

El 26 de Juliol es converteix en un dia important per al present i futur de la Comunicació de proximitat al territori valencià. La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i À Punt treballaran conjuntament gracies a un conveni de col·laboració que pretén fer informació pròxima i de qualitat, a més de contribuir a la vertebració del territori que sempre ha estat en l’ADN de l’ens autonòmic.

La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, i el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro Bernabé, han signat un conveni que permetrà la col·laboració entre la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV) i À Punt. A l’acte ha estat present també el president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, així responsables d’ À Punt, de l’FVMP i de la XEMV.

El conveni, que s’ha rubricat al Centre de Producció de Programes de Burjassot, és una aposta decidida de totes les parts, per la informació de proximitat. L’acord, que tindrà una durada inicial de quatre anys, permetrà intercanviar continguts entre l’espai autonòmic de comunicació i la Xarxa d’Emissores Municipals, i facilitarà l’elaboració de producció conjunta o la utilització de recursos tecnològics i immobles, entre altres coses.

La directora general d’ À Punt ha defensat els nombrosos beneficis del conveni i ha destacat el de la proximitat. “À Punt Mèdia vol ser pròxima, està en el seu ADN, i no hi ha més proximitat que el fet que les ràdios municipals hi estiguen implicades”, ha afegit Empar Marco. Per la seua banda, Rubén Alfaro, ha remarcat la importància de generar “sinergies autonòmiques i locals” per a tindre “informació pública de qualitat”.

El conveni permetrà a À Punt accedir a més fonts d’informació, reflectir millor la pluralitat social, ampliar els continguts evitant un centralisme informatiu, afavorir l’ús social del valencià i la presència de parles diferents, tindre accés a l’ús de locals compartits sense necessitat d’inversions especials o afavorir l’economia d’escala, per destacar alguns dels avantatges.

Per als mitjans locals, per la seua banda, l’acord comportarà també beneficis, com ara fer un salt tecnològic qualitatiu, guanyar dimensió en la capacitat de produir i qualitat en els continguts, així com projecció social i territorial, possibilitat de fer formats en xarxa, tindre major presència en les xarxes socials, incrementar el seu potencial publicitari o facilitar la projecció autonòmica dels seus professionals, per mencionar-ne només alguns.

Alzira Ràdio

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
.-000295  
.-000448 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialMedios de Comunicación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal