Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
lunes, 16 de julio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La revista Algezira Xúcar ja és una realitat

Revista d’història, geografia, art, economia, tradicions i costums d’Alzira


 

.
.-000049

El Saló Daurat del Cercle Alzireny va acollir  la presentació de la revista Algezira Xúcar, revista d’història, geografia, art, economia, tradicions i costums d’Alzira, impulsada per l’associació Alteris i que, en el seu primer número compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i diverses empreses locals. Els següents números seran finançats principalment per subscripcions.

La presentació ha estat a càrrec de l’alcalde, Diego Gómez, el president de l’associació Alteris, Jesús Marrodán, i el director de la revista i arxiver municipal, Aureliano Lairón.

La revista té dos precedents històrics: La revista Xúcar, creada l’any 1935 de manera privada, finançant-se amb suscripcions i publicitat. Es publicaren 5 números i el seu director va ser Vicente Pelufo Corts, que també era arxiver municipal.

L’altre precedent és la revista Al-gezzira, revista d’estudis històrics que va ser impulsada per l’Ajuntament d’Alzira. Es publicaren 10 números, de caràcter anual i va ser coordinada per Aureliano Lairón.

L’alcalde, Diego Gómez, ha destacat: “el caràcter divulgatiu i seriós de la publicació, que vol donar suport als nostres investigadors i aprofundir en el coneixement de la geografía, la història, l’art, les tradicions i costums dels nostre poble”. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 
._000520
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros de autores alzireños (o sobre Alzira)
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Salva - 16/07/2018
Perfi tenim una revista que parla sobre tot de la historia del nostre poble,la revista es espectacular y el diseñ que ha fet ian canet martinez en tota la informasio que li ha proporsionat aureliano laironla fa una revista llechible,atractiva para pasar un bon rato al sofa y anterarse de lo que a segut alsira duran mols añs,li done un 10
Vecino - 16/07/2018
La Wikipedia alzireña.
Diego JP - 22/07/2018
Una revista que era necessaria i que pot donar llum als alzirenys de la seua historia més propera.
Llastima que no siga bilingüe, i per tant no reflexe la realitat cultural de la nostra ciutat ni del nostre Regne, i que en estos temps de "memoria historica" les destruccions de patrimoni i els assesinats de les milicies populars sols siguen "fets dels iconoclastes" o "succesos de la guerra".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal