Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 28 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L'Alzira Futbol Sala es proclama campió de la 3a Divisió

El conjunt de Braulio Correal va aconseguir el títol de lliga i l’ascens a 2a B després de guanyar 5-1 al Favara en el Palau d’Esports


 

 

.-000472 
 

El futbol sala a Alzira torna a estar viu. De la mateixa manera que ha fet en diverses ocasions durant la temporada, l’afició tornà a omplir el Palau d’Esports en l’últim partit de lliga, creant un ambient festiu i envejable en la graderia. Els de Braulio s’adjudicaren el títol de 3a Divisió i l’ascens a 2a B en imposar-se per 5 gols a 1 al CA Favara.

“Som, som, som de Segona Divisió” és el que s’escoltava a les portes del vestidor alzireny una vegada finalitzada la lluita. L’agressiva botzina del Palau d’Esports va assenyalar el final del partit i la bogeria va inundar la pista del pavelló. Càntics, abraçades i llàgrimes que brollaven d’ulls emocionats. Havien fet història. L'Alzira Futbol Sala era el campió de la lliga.

Això sí, els últims 40 minuts no foren per a res fàcil, el Favara va posar una oposició prou aguda que els de Braulio varen haver de neutralitzar. Quasi amb un quart d’hora d’intensitat i grans actuacions dels porters, Pendi va convertir el primer de la vesprada després de rematar un córner que ell mateix provocà. Un minut després, Jordi Fayos empatava des dels 10 metres. Amb l’1-1 els ànims es relaxaren. Fins i tot, l’arribada del temps de descans era positiva per l'Alzira i esborrar, entre altres coses, el condicionant de les faltes.

Però Luis Moreno no estava massa d’acord amb això i es marcà un bon detall individual per a ficar l'Alzira per davant en el marcador a un minut del descans. En la represa, el desgast havia minvat el joc dels visitants. Els locals es trobaven més còmodes, arribaren amb més perill i els gols començaren a arribar. José Carlos, en dues ocasions, i Álvaro Rodrigo feren esclatar el Palau d’Esports. El somni estava més a prop. Els minuts s’anaven consumint sense canvis en l’electrònic i, aleshores, sí, vora hora i mitja després arribà el final, l'Alzira s’adjudicava un històric títol de lliga amb l’ascens a 2a B inclòs.

 

“Kiko, gràcies”

La part més emotiva la va posar el comiat de Kiko Llorens, qui després de disputar els seus últims minuts, nodrint així més de dues dècades dedicades al futbol sala, deia adéu a l’afició del Palau. En el minut 9, es va veure un ‘Kiko, gràcies’ ben gran en la graderia, gest que el ‘9’ va aplaudir des de la banda. “Haestat un plaer, moltes gràcies”, va pronunciar entre llàgrimes el ja excapità.

Alzira Futbol Sala

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 

                            
.-000474                                                  .-000132                                                    .-000130              




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal